קמטי הבעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קמטי הבעה
    מירי
    07/06/2009

שלום אני בת 23 בהריון לאחרונה הבחנתי שקמטי ההבעה במצח שלי נהיו בולטים גם כשאני מזיזה את הפנים יש קווים דקים לרוחב ומעל העין נהיה לי כמו שקע ורואים אותו במיוחד בשמש מעל העין אני יודעת שהיה לי קמט הבעה רק שהוא ניהיה ממש בולט ובמצח לא היה לי אף פעם האם זה קשור להריון או שזה הזדקנות העור האם יש סיכוי שאחרי הלידה זה יעבור ואם לא איך מטפלים בדבר כזה בגילי אני ממש מיואשת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קמטי הבעה

הוספת תגובה

• קמטי הבעה

אורית בן יהודה
    07/06/2009

היי מירי:)ברוכה הבאה לפורום.
    קמטי הבעה לא קשורים להריון, הם קשורים למימיקה שלנו (הבעות הפנים).
    יש נשים שעורם רגיש יותר בדרך כלל עור מאוד בהיר או גינגי,(גם נטייה גנטית) שקמטים אלו מופעים אצלן בגיל צעיר מאוד.
    עלייך להקפיד ראשית במיוחד בזמן הריון על מריחת קרם הגנה משמש, כדי שלא יווספו גם כתמי פגמנטציה האופיינייים להריון ותלויים בהורמונים.
    כדי להאט את הזדקנות העור עלייך להשתמש בחומרים קרטוליטיים כגון חומצה גליקולית לקטית או קומבינציה של חומצות ורטינול (רטינול רק אחרי הלידה) המשפרים את העור בצורה משמעותית.
    בשעות הלילה ובשעות היום למרוח נוגדי חימצון במיוחד ויטמין C כשהוא מופיע בצורת אסטר ויטמין C ולא בצורת חומצה אסקורבית, כך הוא חדיר לעור ופעיל .
    מעבר לכך שקלי טיפולים קוסמטיים פעילים כגון פילינגים קלים והחדרת חומרים פעילים (לא לבצע קילוף משמעותי בזמן הריון).
    לאחר הלידה אני מציעה לך לשקול הזרקת בוטוקס במקומות הבעייתיים ,אפילו בגילך הצעיר משום שבוטוקס לא רק מחליק את הקמטים באותו הזמן , אלה משתק את השרירים היוצרים את קמטי ההבעה וע"י כך מונע את העמקתם(שיתוק השריר לא מורגש!).
    דוגמא טובה לקמטי הבעה הן שפתיים של נשים מבוגרות שעישנו , הקמטים נוצרו מתנועת שאיפת העשן לאורך השנים.
    כלומר, טיפול ע"י בוטוקס לא רק מחליק את העור , אלה מונע תנועת שרירים חוזרת ומונע קמטים.
    והחשוב ביותר השתדלי להשאר רגועה, לחץ ודאגת יתר מזרזים את הזדקנות העור ובטח לא בריאים לתינוק.

וזכרי, קרם הגנה משמש!!!

בברכה,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית.- אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קמטי הבעה

מירי
    08/06/2009

תודה על התשובה רציתי להגיד שאני לא בהירה דווקא ובקשר לבוטקס מגיל כזה אני יתחיל כי זה כל כמה חודשים מופיע עוד פעם ואף פעם לא ראיתי משהיא בגילי עושה דבר כזה אין דרך אחרת להעלים אותם אני לא רוצה חהזדקן מגיל כזה צעיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קמטי הבעה

אורית בן יהודה
    08/06/2009

היי מירי:)
    הבוטוקס היה חומר למחשבה והסבר מאחר והדגשת את עניין המימיקה(תנועות הפנים), הזדקנות מוקדמת תלוייה בגורמים גנטיים ועוד גורמים רבים כמו מתח, עישון חשיפה לשמש, תהליכים דלקתיים ועד...
    אף אחד לא רוצה להזדקן ! גם בגיל מבוגר יותר .
    אני ממליצה לך בחום להתחיל לחיות בריא יותר ללא חשיפה לשמש בלי הגנה מספקת, אכילה נכונה
    נטילת אנטי אוקסידנטים וחומצה אלפא ליפואית יכולים לעשות עבודה פנימית הנלחמת ברדיקלים החופשיים- זהו תהליך המתרחש בכל תא בגופנו כולל בעור וגורם למחלות ולהזדקנות.
    אנטי אוקסידנטים (נוגדי חימצון) נלחמים נגד הרדיקלים החופשיים ומצמצמים את הנזק, בדרך כלל
    תזונה עשירה ובריאה מספיקה אך בימינו למרות כל השפע רבים סובלים מחוסרים.
    חשוב להדגיש שמאחר ואת בהריון המנעי מנטילת ויטמין A !
    בתחום הקוסמטיקה הרפואית שהיום מתקדמת מאוד ישנם טיפולים רבים כגון טיפול ע"י פילינגים המשפעלים את הדרמיס ליצור קולגן יחד עם חומרים פעילים כפי שרשמתי לך בתשובתי הקודמת.
    ניתן גם לעבור טיפולי אנטי אייגי'נג כגון פוטותרפיההמשלב אור אינפרא אדום ושילוב פילינגים ממיסים,
    מחקרים מראים שסדרה של טיפולים פטותרפיים משולבים עם אור אינפרא אדום המחממים את הרקמה מעודדים בניית קולגן בדרמיס, התאמה של חומרים פעילים יחד עם טיפול זה לאחר איבחון ,
    עושה עבודה נפלאה על עור הפנים.
    אני לא יכולה להרחיב על גבי הפורום עלייך להגיע לאבחון כדי שיתאימו לך את הטיפול שיעבוד בצורה הטובה ביותר עבורך.
    קמטים במידה והם עמוקים מידי (מה שלא נראה לי בגילך הצעיר) לא ניתן להעלים לגמרי, ניתן לשפר קמטוטים ולבנות לך טיפול שיעקב את תהליך ההזדקנות וישפעל את עורך(בניה של קולגן) כפי שהסברתי.

וזכרי השמרי משמש.

בברכה,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית- אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו