מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אפילציהמודאג07/06/2009
היי
האם כל אפילטורית מחטאית את האיזור לפני הטיפול באלכוהול?
אני רגיש לאלכוהול, במיוחד בפנים, מה עושים, אפשר לחטא בחומרים אחרים טבעיים יותר?
יש לי מגבונים של חברת 'תפוח' לניקוי יסודי שלא מכיל אלכוהול,
האם אפשר להשתמש בזה במקום אלכוהול?
תעני לי בבקשה בדחיפות כי הזמנתי תור לאפילטורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילציה ורגישות לאלכוהול
אורית בן יהודה07/06/2009היי:)
ניתן למרוח על המקום במקום אלכהול פולידין נוזלי שהוא חומר אנטיספטי.
באיזו צורה מופיעה אצלך רגישות לאלכוהול??..
בברכה,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
מודאג08/06/2009הרגישות מתבטאית אצלי בהרגשה של חום וחריפות בפנים,
בעבר נתנו לי לטיפול בפצעי בגרות תכשיר ספיריט סליצילית או איך שלא קוראים לזה וזה גרם לי לפיגמנטציה ומעין כוויות, גם השתמשתי לא נכון, כי לא ידעתי איך.
מה את אומרת, להגיד לה לשים ממש מעט?
אולי זו אמורה להיות ההרגשה מעין חריפות כזו אבל אצלי יש טראומה מהספירט אז לכן זה גם פסיכולוגי שאני מרגיש נורא עם אלכוהול , ובכלל אמרו לי שאלכוהול זה לא בריא לעור,
אז למה שמים אותו בכלל, לא עדיף חומרים אחרים? אולי לשתוף טוב עם סבון , אפשר לפני אפילציה?
לגבי הפולידין, את מתכוונת לנוזל הזה שנראה כמו יוד?
ולגבי הוראות, היא אמרה שאסור למרוח שום דבר גם לא קרם הגנה מיד אחרי הטיפול עד שהגלדים יורדים עד 4 ימים, זה נשמע קצת לא הגיוני, האם זה נכון? מתי מותר למרוח קרם הגנה? בלי שום קשר אני תמיד עם קרם הגנה כבר שנתיים- שלוש, אני לא מסוגל להיחשף לשמש בלי מקדם הגנה גם מבחינה פסיכולוגית, אז מה אני אלך עם קפוצון שיסתיר לי את כול הפנים?
ולגבי, חידוש התאים, ויטה מורפן, מתי אפשר להשתמש בו?
תודה על התמיכה..
והאם זה משנה מהו סוג מכשיר האפילציה או שזה תלוי אך ורק בידיים של האפילטורית?
ושוב פעם תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי ויטה מורפן וקלו-קייט
מודאג08/06/2009הויטה מורפן זה מיועד רק לפנים או שאפשר גם לגוף, האם רצוי לשים גם בגוף?
לגבי קלו קייט, האם זה יכול להחליף את ויטה מורפן?
לגבי פיגמנטציה, האם מחייב למרוח תכשירים מעכבי פיגמנט או שאפשר להסתפק במקדם הגנה בשמש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי עדיף בפנים אצל קוסמטיקאית
מודאג08/06/2009אל אותה אחת שאני הולך, היא אפילטורית בלבד
אולי עדיף שאלך לקוסמטיקאית בקשר לפנים כי אני מפחד,
האם את עושה טיפולי אפילציה באיזורי הפנים לגברים?
תודה וסליחה על כול השאלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי עדיף בפנים אצל קוסמטיקאית
אורית בן יהודה08/06/2009היי:)
אני מטפלת באפילציה גם בגברים באזור הפנים.
מקווה שעניתי על כל שאלותיך.
בברכה אורית בן יהודה,קוסמטיקאית פרא רפואית -אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויטה מורפו, קלוקט
אורית בן יהודה08/06/2009היי,
ויטה מורפן מתאים הן לפנים והן לגוף, קלוקט מיועד לטיפול בצלקות ומכיל סיליקון, מיותר להשתמש בו,יש להשתמש רק במקרה של צלקת טריה ואני לא מתכננת לפיגמנטציה(כתם).
בעור בהיר שלא נוטה לפגמנטציה אין צורך בתכשירים מעכבי פיגמנט בדרך כלל .
חשוב להשתמש בקרם הגנה לעיתים קרובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
אורית בן יהודה08/06/2009שימוש בחומצה סליצלית 2% בעור רגיש כשלך בצורה לא נכונה /תדירות גבוהה מידי אכן עלולה לגרום לכיוות. נשמע שאתה בעל עור רגיש ביותר , אך אין זה אומר שאינך יכול להשתמש מקמית באלכוהול או במי פנים המכילים אלכוהול לפני ואחרי האפילציה הדבר הכרחי כדי למנוע זיהומים. נראה לי שאתה סובל מטראומה וממחסום פסיכולוגי.
וכן התקוונתי לפולידין כמו היוד , יש כזה רפואי , נמרח על העור לפני כל ניתוח כירוגי.
אני לא מסכימה עם מה ההוראות שנתנה לך האפילטורית, אין שום מניעה לשטוף את הפנים, זו הגיינה בסיסית! חשוב לא לשטוף עם סבון המכיל שמנים למשל.
לאחר אפילציה תמיד אני מורחת ויטה מורפן וגם שולחת את המטופלים לבית המרקחת לרכוש לשימוש בשלבי הטיפול, ניתן לשטוף את הפנים ומיד למרוח ויטה מורפן וכמובן ביציאה לשמש קרם הגנה! הויטה מורפן נמרח מספר ימים לאחר האפילציה והוא חומר אנטיספטי, עליו ניתן למרוח את קרם ההגנה הדבר מונע פיגמנטציה וחשוב מאוד לאחר אפילציה ובכלל!
לגבי מכשור, אני עוסקת באפילציה 20 שנה ועבדתי עם מספר מכשירים, אני יכולה לאמר לך בוודאות שהתוצאות הן מעבודה נכונה של אפילטורית .
בברכה,אורית בן יהודה קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על הכול ו..
מודאג08/06/2009המסקנה הכי בריאה היא לגשת לקוסמטיקאית שהיא גם אפילטורית
קבעתי תור למחר ב-4 אחרה"צ,
לא ידעתי מראש שאזמין תור, אז בינתיים קניתי קרם הגנה מהקוסמטיקאית של אחותי של חברת "אינה רויאל" היא אמרה שזה יהיה לי מצויין, רציתי להיות צמוד רק להוראות שלך אבל כבר הזמנתי אצלה מראש, לא נורא נדבר על תכשירים שיתאימו לי
להתראות :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנ.ב.
מודאג08/06/2009האם רצוי שלא להתגלח ?
לא נגעתי בשיערות המיותרות, בדרכ אני מוציא עם פינצטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
אורית בן יהודה09/06/2009ניתן להתגלח למאט השער המיועד להסרה ע"י אפילציה.
יום טוב,
אורית בן יהודה , קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)