דיקור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיקור
    ליה
    07/06/2009

הי אורית,
    יום רביעי הייתי בטיפול פנים אצל קוסמטיקאית, התייעצתי איתה לגבי האיזור שמתחת לעניים, שיש לי בו נקודות קטנות בתוך העור- מה אפשר לעשות? בגדול היא אמרה לי ש"א לעשות כלום אבל עשתה לי דיקור כדי שהמקום יהיה פחות עם כהות... יצאתי ממנה קצת נפוחה היא אמרה לי לשים קרח ושזה יעבור.. באמת כך עשיתי אבל היום כשקמתי בבוקר ניהיה לי סימן כחול צהוב כמו לאחר מכה.. מה לעשות האם לתת לזה לעבור וכמה זמן? או שיש משהו לזרז את העניין? אני קצת מפחדת למרוח על זה משהו..
    תודה על העזרה וסליחה על האורך...
    ליה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיקור

הוספת תגובה

• דיקור

אורית בן יהודה
    07/06/2009

היי:)ברוכה הבאה לפורום.
    הסימן צהוב כחול הוא "המטומה" (שטף דם), כנראה שבזמן הדיקור נפגע נים דם באזור, אין לך מה לדאוג , שטף הדם יעבור מעצמו.
    אפשרות לטיפול, שאני כמעט בטוחה שלא ניתן להשיג בארץ היא מריחת ויטמין K במשחה, מזרז החלמת שטפי דם.
    בכל אופן הרגעי, לא ישאר מזה זכר, רק עניין של זמן.

בברכה,
    אורית בן יהודה,קוסמטיקאית רפואית-אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיקור

ליה
    08/06/2009

הי אורית ממש תודה על התגובה ובהחלט הרגעת אותי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו