המשך הודעה- אקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך הודעה- אקנה
    י
    07/06/2009

אני לא בטוחה שהדלקת שלי בעור פסקה ושהשקעים לא יעמיקו אם לא יקבלו את הטיפול האנטיביוטי של הבנזמיצין. מצד שני, בעוד רופאת העור הדגישה שלא אשתמש בשניהם במקביל - (בניגוד לרופא הקודם שהמליץ לי על חצי שעה כל ערב של מריחת רטאוויט מקומית) - נאמר לי כי המוצר שמיועד ויעיל למניעת הצלקות הוא הרטאוויט ולא הבנזמיצין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך הודעה- אקנה

הוספת תגובה

• תשובה להודעה המפוצלת-אקנה

אורית בן יהודה
    08/06/2009

היי:)ברוכה הבאה לפורום.
    בנזמצין הוא חומר אנטיביוטי המכיל בנזואיל פרוקסיד ויש להשתמש בו רק שיש פצעים מודלקים .
    רטין A לעומתו הוא חומר קרטוליטי(מקלף).
    לכל רופא או קטסמטיקאית יש גישה טיפולית אחרת לפי נסיונו.
    שימוש בשני התכשירים יחד אכן עלול לגרום רגישות יתר בעור רגיש.
    במידה ואין פצעים יש להשתמש רק ברטיןA ומאוד בהדרגתיות, עד שעורך יתרגל לתכשיר.
    ניתן להתרגל כפי שהרופא אמר לך חצי שעה שעה בערב, אך כדי להשיג תוצאה במידה ואת רואה שאין שום רגישות , מרחי כמות קטנה מאוד ולדעתי על כל הפנים , ערב כן ערב לא במידה נוצרת רגישות יש לעשות הפסקה.
    במידה והעור מתרגל ניתן למרוח כל ערב שכבה דקה מאוד.
    הרטין ישפר את מרקם העור , אך זכרי אנו בתקופת הקייץ , עלייך להמנע מחשיפה לשמש בזמן שימוש ברטין, יש למרו קרם הגנה SPF 30 המתאים לעורך כל שעתיים בשכבה נדיבה בשעות היום!
    רטין יכול לגרום לקילוף קל, דברהמונע הצטלקות וגורם לשפעול הדרמיס ולבניית קולגן חדש.
    במידה ונוצר קילוף/ יובש, יש להפסיק זמנית את הטיפול למרוח ויטה מורפן בשכבה עבה , הדבר גורם להרגעת העור ולנשירת התאים המתים (הקילוף).
    טיפול זהיר בתכשיר יביא לתוצאות יפות, בכל ספק או בעיה יש להתייעץ עם הרופא המטפל.
    לא רצוי להשמש בחומר זמן ארוך מידי משום שלאורך זמן הוא יוצר אדמומיות ונימי דם בולטים,
    בשלב מאוחר יותר ניתן להשתמש בחמוצה גליקולית או לקטית - פעולה קרטוליטית עם פחות גירוי.
    ישנה אפשרות גם לשלב לילה רטין A ולילה חומצה גליקולית.
    כל מה שכתבתי הן בגדר המלצות, כדי להתאים לך טיפול נכון עלי לראות אותך.
    בכל מקרה, זכרי שקרם הגנה משמש הוא החשוב מהכול!!!

בהצלחה,
    אורית בן יהודה קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו