טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני סיימתי עכשיו קורס איפור קבוע ואני חשה שאין בידיי מספיק ידע כדי שאוכל ליישם עבודות מעולות על פניי לקוחותיי(למדתי גם קוסמטיקה ורפואה משלימה)האם יש בידייך המלצה על מורה שמעבירה שיעורים פרטיים באזור הצפון?תודה מראש על תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היי זיוה:)ברוכה הבאה לפורום. באזור הצפון מומלץ מאוד לעבור השתלמות אצל משה אלול, (אמן קעקועים ואיפור קבוע) ניו פרמננט מייק אפ. עד כמה שאני יודעת הוא מלמד רק את תכניקת העבודה במכשיר שהוא פיתח העובד בטכניקה שונה משאר המכשירים, בכל אופן כדי לך ליצור איתו קשר, את מהאזור שווה לך אפילו לצפות בו כשהוא עובד. חפשי בגוגל. חשוב מאוד שתהייה בטוחה בעצמך לפני שאת מתחילה לעבוד , באיפור קבוע אין מקום לטעיות.
בהצלחה, אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד