מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום אוריתמיטל08/06/2009
אתמול סידרה לי קוסמטיקאית גבות בשעווה והבחנתי שהעור לא אחיד כאילו הוא נתלש במקומות מסוימים בגבה מה עלי לעשות איך מטפלים בדבר כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיטל
אורית בן יהודה09/06/2009במקרה כזב מרחי משחה מרגיעה ,ויטה מורפן מצויינת למצב - להשיג בבית מרקחת.
חשוב שתמרחי גם הגנה מפני שמש.
יום טוב,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי?
מיטל09/06/2009מותר למרוח את זה באיזור הגבהה מעל לעין? ומתי למרוח תקרם הגנה אחרי הויטה או לפני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משו קטן
מיטל09/06/2009רשום בויטה לא למרוח באיזור העינים וכנל גם על הקרם הגנה מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו
אורית בן יהודה09/06/2009היי:)
הכוונה לא למרוח בגלגל העיין, באזור הגבות את יכולה למרוח, קודם "ויטה מורפן" אח"כ קרם הגנה.
בהצלחה,
אורית בן יהודה קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מיטל09/06/2009העור יחזור לצמוח בחלקים הללו שמרחתי את המשחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, את יכולה להרגע
אורית בן יהודה10/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אורית
מיטל12/06/2009מרחתי את המשחה ויטה מרפן במשך 3 ימים בוקר וערב אין שינוי עדיין העור בגבה לא אחיד ותלוש מה אפשר לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מיטל:)
אורית בן יהודה12/06/2009פשוט תמשיכי למרוח, על תגעי בעור ותמתיני , נתלש לך עור כפי שכתבת שהסירו שיער מהגבות,
לוקח כשבוע אולי קצת יותר עד שהעור יתאושש .
סבלנות...
בברכה,אורית בן יהודה קוסמטיקאית רפואית אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אורית:)
מיטל12/06/2009נכון נתלש לי עור שהסירו לי שיער מהגבות הבעיה היא שאני לא זוכרת עם התלישות האלה נעשו עוד קודם לכן מלפני 7 חודשים בערך והבנחנתי בהם רק בפעם הזאת אז השאלה שלי היא כזאת הויטה יעילה לטיפול בזה גם עם זה מלפני תקופת זמן כזאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מיטל12/06/2009כי אני זוכרת שהיה איזה משו לפני כ7 או 9 חודשים אבל לא התיחסתי לזה חשבתי שזה יעבור לבד והפעם ראיתי את זה שוב וחשבתי שזה חדש יש בכלל מה לעשות בענין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אורית בן יהודה13/06/2009מיטל היי:)
במקרה ונתלש עור הויטה מורפן יבריא את המקום, סבלנות....
כהמקום יתרפא שימי לב אם יש לך קשקשת ואדמומיות במקום, ישנם אנשים הנוטים לסבוראה
באזור הגבות, זו תופעה שבאה וחולפת, במקרה כזה העור באמת מאוד רגיש ולא רצוי לעצב גבות עם שעווה , רק עפ פינצטה, כדי שעור לא יתלש.
מקרים נוספים שהעור רגיש ויש להזהר בשימוש בשעווה בפנים הם:שימוש ברואקטן או רטין A , או כל חומר קרטוליטי (מקלף/ממיס) אחר כמו חומצות אלפא וביתא הידרוקסיות.
אולי את משתמשת בחומר פעיל ולא מודעת לרגישות שהוא גורם?
הסיבה שאני כותבת כל זאת היא שאת מזכירה שתופעה זו כבר הייתה לפני מספר חודשים,
אז בדקי את כל האפשריות, במקרה הצורך גשי לדרמטולוג(רופא עור) שהמקום יחלים.
בברכה,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
מיטל13/06/2009העור שלי הוא באמת מאוד רגיש אבל אני לא משתמשת בשום חומר בפנים אני לא חושבת שיש לי סברואה כן התופעה הזאת קרתה לפני מספר חודשים ואני לא יודעת עם התלישות נשארו מאז או שאלו תלישות חדשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
מיטל13/06/2009יש לי עוד שאלה בנושא קצת אחר האם בגלל שעורי מאוד רגיש אני לא אוכל לבצע נגיד פילניג בינוני על הפנים או אפלציה האם זה מונע ממני?העור שלי לבן בהיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מיטל:)
אורית בן יהודה13/06/2009מאחר ועורך רגיש, המנעי משעוות חזקות כמו שעוות שרף לעיצוב גבות, הסתפקי במריטה ע"י פינצטה.
גם בעור מאוד רגיש ניתן לבצע טיפולי אפילציה, חשוב אצל אפילטורית מיומנת, לגבי פילניג עור לבן ובהיר הוא אידיאלי לפילינג , מאחר ועורך רגיש יש לבצע פילינג(קילוף משמעותי) קל יותר , במיוחד אם את בחורה צעירה שרק רוצה לרעננן את עורה.
למעשה , ה"תקלה" אצל הקוסמטיקאית כאשר עיצבת גבות אהשעווה , גם היא פילינג, העור התקלף!
בפילנג מבוקר, קודם יש אדמומיות ויובש ואח"כ נוצר קילוף.
התעזרי בסבלנות עם הקילוף בגבות, לעור יכולת שיקום מדהימה!
במידה ולאחר הבראת העור נוצרת בעייה כגון פיגמנטציה (סבירות נמוכה בעור בהיר), כתבי לי ואדריך אותך.
בברכה, אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)