אקנה-המשך הודעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקנה-המשך הודעה
    בדוי
    15/06/2009

אורית , תודה , שוב על התושבה המהירה שלך .
    אני לא חדש בפורום ... אני גם התקשרתי אלייך לא מזמן
    ואמרתי לך שאני מתייעץ איתך הרבה בפורום בשם "בדוי "
    כל מה שכתבת לי אני כבר יודע , אבל תודה בכל זאת .
    אני לא רוצה יותר משחות , לא קרמים ולא מסיכות .
    דבר לא עוזר לי , נמאס לי לבזב שוב ושוב כסף !
    בזבתי כר אלפי שקלים ( אני לא מגזים ) על מוצרים , שבסוף התבררו כולם כמוצרים שרק מחמירים את מצב עורי. בירתי גם אצלן שתי קוסמטיקאיות ( על אחת מהן המלצת לי את )
    ביקרתי אצל לפםחות חמישה רופאי עור.שום דבר לא עוזר לי!
    אני לא רוצה שיכתבו לי עוד שמות של תכשירים אני רוצה טיפול יעיל ף טיפול רציני ומוכח!
    וכששאלתי לגביי פילינג התכוונתי לפילינג כימי , פילינג רציני . שמעתי שיש פילינג שנקרא "פילינג אחר הצהריים" , בטיפול זה מורחים קרם כימי על הפנים ( רופא העוןר עושה זאת ) והחומר מקלף כעבור 30 דקות עת כל עור הפנים.לאחר מכן הפנים אדומים שלושה ימים .
    התכוונתי לפילינגים מסוג זה . אני רוצה שהעור שלי יהיה נקי לגמרי , אין לי הרבה פצעים , אבל שוב הם מפריעים לי מאד בכל זאת , מורידים לי את הבטחון העצמי שלי , מכאיבים לי וכו'.
    העור שלי גם נראה לא בריא , הוא נראה מחוספס מאד ונטול חיים.
    אני רוצה טיפול שיחדש לי את כל עור הפנים, טיפול שיפתור לי אחת ולתמיד את בעיית האקנה , טיפול שיחזיר לי את הבטחון העצמי שלי ! בבקשנ ממך תנסי לעזור לי , זה חשוב לי מאד!
    בקשר לרואקוטן , שמעתי שיש לו תופעות לוואי רבות ולי יש בעיה בקצב הלב ( קצב הלב שלי לא סדיר ) אני גם אנמי , אני לא יודע אם זה קשור אבל אני מציין זאת ליתר ביטחון . האם רואקוטן עלול להזיק לי ? להחמיר את מצבי הבריאותי ? יש לי כ"כ הרבה שאלות , וכל אחד מספק לי תשובות שונות מהקודם לו.אני כבר אובד עצות ואין לי מושג מה לעשות . אני שוף פנים בוקר וערב , שומר על הגיינית הפנים והידיים , לא נודע בפנים במהלך היום . בבקשה עזרי לי !
    תודה רבה בכל זאת , באמת רואים שאת אדם טוב , ומזל שיש אנשים כמוך שעוזרים למי שצריך עזרה.
    המשך יום טוב ,!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקנה-המשך הודעה

הוספת תגובה

• אקנה

אורית בן יהודה
    16/06/2009

היי:)
    לגבי הרואקוטן והבעיות הרפואיות , רצוי לגשת לרופא עור ולשוחח עימו בנושא.
    לגבי פילינגים, תהליך הפילינג בהחלט משפר את מצב האקנה, אך אין טיפול "זבנג וגמרנו" כשמדובר באקנה,גם בשימוש ברואקוטן ב40% מהמקרים יש צורך לחזור על הטיפול.
    בהתחשב בגילך הצעיר ובכך שאקנה היא מחלה כרונית המאופיינת בתקופות רגיעה והתפרצות, גם לאחר ביצוע פילנג עמוק עלולה להיות התפרצות, לכן המלצתי לך על טיפול פוטותרפי בשילוב פילינג
    או טיפול פוטודינמי, כמו שכתבתי אתה יכול להייעץ עם ד"ר סמדר שיירבר מפורום רפואת עור פוטודימית בפורטל זה.
    אני מאוד מנסה לעזור לך על גבי הפורום אך בלי לראות אותך קצת קשה....
    מקווה שעזרתי
    בברכה,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאוריתוש

בדוי
    16/06/2009

אורית , תודה לך !
    אני יודע שאת מנסה לעזור לכולם , והאמת , שאת גם מצליחה !
    תמיד את מצליחה להרגיע אותי בתשובותייך !
    תודה רבה לך על התשובה הטובה והמהירה ....
    קבעתי תור לרופא עור ונקווה בע"ה שיהיה טוב ...
    שוב תודה רבה לך , לילה טוב (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו