טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אורית ! אני רוצה לעשות שעווה באזור הכתף ויותר למטה אבל הבנתי שזהו אזור הורמונלי .. אז השאלה שלי היא כזאת - אם אני עושה באזור הזה שעווה , השערות שיצמחו לאחר מכן יהיו באותו מצב שהיה לפני או שהן יתרבו ויהפכו לשחורות וגסות יותר ?
תודה רבה מראש :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היי אפרת:)ברוכה הבאה לפורום. מתנצלת שפיספסתי את הודעתך,
הבעייה עם שעווה באזור שציינת היא שלפעמים יש באזור גם שיערות פלומתיות ובמידה וזו פעם ראשונה שאת מתכוונת למרוט שיער בשעווה, השיער הפלומתי עלול לצמוח עבה יותר. אין שום דרך לצפות מראש כיצד שאר השיער יצמח, הדבר מאוד אישי וכל אחת מגיבה שונה.
ערב טוב בברכה,אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית-אורמדיקס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד