מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מכשיר לייזר רךאור19/06/2009
לייזר רך
הימלצו לי לרכוש מכשיר שנקרא בי קיור לייר - מכשיר לייזר רך המיועד לכאבים ולריפוי פצעים. המכשיר מקרין אלומות קרן לייזר לתימרוצו ותיפקודו. של כל תא. האם את מכירה את המכשיר? מאחר ואני קוסמטיקאית אני שואלת לגבי שימוש באקנה ופחות לכאב. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשיר לייזר רך
אורית בן יהודה20/06/2009היי אורנה:)ברוכה הבאה לפורום.
אני תמיד שמחה שקוסמטיקאית חדשה מצתרפת לפורום.
אני לא מכירה את המכשיר וגם "גוגל" לא מזהה כפי שכתבת.
בבקשה כתבי לי את שם המכשיר באנגלית וגם את שם החברה המשווקת- פרטים מדוייקים.
יש כיום הרבה מאוד מכשירים בשוק,כדי לבדוק אפקטיביות של מכשיר אני צריכה לבדוק
את אורכי הגל -לריפוי אקנה יש אורך גל מדוייק, כמו כן לפוטורג'ובינשיין -חידוש העור.
אשמח לבדוק את הנושא בשבילך וגם לידע אישי.
שווה בדיקה! גם מבחינת מחיר לפעמים יש מכשור עם אותם פרמטרים וההבדל במחיר גדול!
בברכה אורית בן יהודה , קוסמטיקאית רפואית- אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר לייזר רך
אור22/06/2009האתר של בי קיור לייזר הוא- gd-energies,
תודה על העזרה.
אורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר לייזר רך
אורית בן יהודה24/06/2009היי , לא שכחתי כדי לתת לך תשובה מפורטת ומבוססת מדעית, אני בודקת לעומק כמה דברים אחזור אלייך עם צשובה והמלצות בהמשך.
בברכה, אורית בן יהודה , קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזר רך לאקנה
אורית בן יהודה25/06/2009היי אורנה:)
בדקתי לך את הנושא נכנסתי לאתר , הדבר הראשון שתפס את עיניי הוא עצם העובדה מהמכשיר מיועד בעיקר לשיכוך כאב ולמטפלים אלטרנטיביים כגון סיוע באקופנטורה, כמו כן לשימוש ביתי.
נכסתי גם למפרט המכשיר , שם כתוב שאורך גל הלייזר הוא 808 nm אינפרא אדום , כאשר לריפוי פצעי בגרות/אקנה יש צורך באורך גל של 400-450 nm שהוא אור כחול ויולט - זהו אורך הגל המרפא אקנה!
אני מבינה שזהו מכשיר קטן ולא יקר במיוחד אך אפילו כך בתור קוסמטיקאית לא הייתי ממליצה לך לרכוש אותו, ראשית כל אחד יכול לרכוש אותו לשימוש בייתי, לך כקוסמטיקאית יש צורך במכשיר עוצמתי יותר המתאים לשימוש בקיליניקה, כמו כן אורכי הגל לא מתאימים!
אורך הגל לא מתאים לריפוי אקנה ולא לחידוש העור- פוטו רג'ובינשיין - לשם חידוש העור את זקוקה לאןרך גל של מינמום 850 nm אידאלי יותר 900 nm , כמובן שאפשר גם מעל 1000, אך אלו טיפולים שמבצעים רופאים בלייזרים ומכשור אחר.
מכשיר שאני יכולה להמליץ לך עליו הנותן את הפונקציות שהזכרת הוא ICLAR או CLEAR100 XL של חברת קיורלייט, בהתאם לתקציב שלך.
כמובן שאת יכולה לרכוש גם מכשיר IPL שיש בו אופציה להוספת ידית לאקנה המפיקה אור כחול.
החסרונות במכשיר IPL כאשר מדובר בעור הסובל מאקנה , לרוב יש להשתמש בחומרים קרטוליטים
פעילים- חומרים הנחוצים לנו הקוסמטיקאיות במלחמה במחלת האקנה , כמו כן רופאים רושמים רטין A , גם הוא חומר קרטוליטי המתאים למי שלא רגיש מידי.
עור המטופל בחומרים אלו לרוב לא סובל מגע ישיר של IPL ויש להזהר בטיפול בו.
היתרון של המכשירים מחברת קיורלייט הוא שהם לא באים בכלל במגע עם העור לכן ניתו לשלב
טיפול בחומצות וקילופים קלים והשילוב בין השניים מנצח.
לא כתבת העם יש לך מכשיר IPL להסרת שיער ואם כן איזה?
מקווה שעזרתי
את מוזמנת להתייעץ בכל בעייה.
בברכה
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית-אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)