שאלה דחופה עור יבש בימי הקיץ במיוחד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה עור יבש בימי הקיץ במיוחד
    לירון
    23/06/2009

שלום,
    כבר קיץ שני ברציפות שאחרי יום שבת שאני בים אני סובלת במשך השבוע מעקצוצים+גירודים בפנים ושאני שמה קרם פנים/אלוורה/ זה שורף, כאשר אני משתמשת בוזאלין זה פשוט לא נעים ומציק בעקצוצים,
    רציתי לדעת מה יכול למנוע מזה לקרות?
    ובאיזה תכשירים עליי להשתמש?
    חשוב לי לציין שזה התחיל רק קיץ שעבר,
    ושיש לי עור יבש.

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עור יבש בקייץ

אורית בן יהודה
    24/06/2009

היי:)ברוכ הבאה לפורום.
    השמש והים מייבשות את העור, במיוחד אצל בעלי עור יבש כמו שלך.
    דאגי כשאת בים למרוח מסננן קרינה עמיד במיים ולעתים קרובות, חשוב לדעת SPF 30 לדוגמא,
    משמעות הדבר שאת יכולה לשהות השמש 30 דקות והקרינה שעורך סופג הויא של דקה אחת , אותו הדבר לגבי כל מספר 15 = 15 דקות בשמש = חשיפה של דקה,.
    אין שום משמעות לשים מסננן קרינה מעל 50 בכל מקרה יש למרוח לעיתים קרובות הדבר מונע את נזקי הקרינה.
    אפשרות שנייה היא שעורך רגיש למסנני קרינה רגילים במקרה זה השתמשי בחברת Aven , מוצרי החברה מיועדים לעור הרגיש ביותר, קצת יותר יקרים אך שווה למי שזקוק לכך - להשיג בפרמים.
    אני מציינת זאת מאחר ואת כותבת שהתופעה מופיעה רק בפנים שהוא אזור עדין יותר משאר הגוף
    ולפעמים ככל שאנו מתבגרים עור הפנים רגיש יותר.
    במקום אלוורה ווזלין , נסי למרוח ויטה מורפן - מאוד מרגיע את העור כמו כן במידה והתופעה היא מיובש ממי הים והשיזוף הקרם מסיר מרכך ואין איתו הרגשה של יובש.
    תכשירים נוספים ליום יום צריכים להכיל בין היתר חומצה הילארונית השומרת על לחות העור ,לפידים ונוגדי חימצון , לחוה זינגבויים יש קרם נהדר בשם"אייג'-פרוטקשיין" לקרם מוסיפה הקוסמטיקאית חומרים כגון לפידים (שומנים)ותמציות נוספות לפי צרכי העור ולפי עונות השנה, כמו כן ישנם תכשים מזינים ללילה לעור ייבש שאינו מכיל בלטות חלב.

בברכת ערב טוב,אורית בן יהודה -אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!!

לירון
    26/06/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו