חשוב מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשוב מאוד
    לילך
    24/06/2009

שלום, יש לי בעיה רצינית ואני במצב של ייאוש קשה. :((

אני חייבת לספר את העבר כדי שתבינו מאיפה אני באה ותוכלו לייעץ לי לאן להמשיך מפה.

אני בחורה מאוד שעירה ובהירה, לצערי השיער כהה.

בגיל 18 עשיתי הסרת שיער בלייזר בפנים - במשך 3 שנים !

אחרי 3 השנים האלו הבנתי שאני מזיקה לעצמי ושזה כנראה לא הולך להיעלם..

עברתי לטיפולי אפילציה. אני חייבת להגיש שיש שיפור משמעותי בשיעור - אבל מה, אחרי כל כך הרבה סיפורים, דיעות ועצות של אנשים.. שמעתי שהאפילציה מאוד לא עוזרת למצב עורי (שאגב סובל מפצעים ומעט חורים :/ )

הקוסמטיקאית אמרה שכנראה האפילציה עושה לי חורים בפנים ושממש מומלץ לי להתרחק ולעבור לשיטת האינפרא האדום שהיא כמובן תבצע לי.

אני לא יודעת אם מה שהיא אומרת נאמר במטרה לפרנס אותה מהטיפולים שלה או שהאפילציה באמת מזיקה לי לעור.

אני לא מוכנה לצאת מהבית ללא מייק-אפ, אני נמנעת מלישון אצל אנשים כי לא יכולה שיראו אותי על הבוקר בלי איפור וקשה לי מאוד לדבר עם אנשים במקום מואר בגלל השיער והפצעים. זה מצב בלתי נסבל ואני מרגישה כמו אסירה שמסידה המון דברים.

אני מניחה שאני אשמע "אל תתני לזה להפריע לך.. תהיי את, תצאי ותבלי" - אבל למען האמת זה בלתי אפשרי כשאתה במצב כזה.

אני מעדיפה לטפל ולגמור עם זה מאשר להשלים עם זה.

אחרי כל המגילה שרשמתי, אני רוצה שוב לסכם ב2 שאלות.

1.האינפרא האדום מומלצת לטיפול פנים ? היא שונה מלייזר בתוצאות שלה ? עדיפה מאפילציה ?

2.אחרי כל התכשירים והמוצרים שהקוסמטיקאית שלי נתנה לי, במידה ומצב העור משתפר ונהיה חלק ויפה. מה קורה אם אני אפסיק להשתמש בתכשרים האלו ? החורים בפנים יכולים לחזור או שזה משהו שברגע שהוא הולך אז זה לתמיד ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשוב מאוד

הוספת תגובה

• אפשר לקבל תגובה בבקשה..?

לילך
    24/06/2009

?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער , חשוב מאוד

אורית בן יהודה
    24/06/2009

היי:)רתם, ברוכה הבאה לפורום.
    לפי התאור שלך, עלי לשאול האם את סובלת מבעיות הורמנליות האם המחזור סדיר?
    את מתארת שיעור ייתר בפנים ופצעים הדבר מאוד אופייני לבעייה הורמונלית, שחלות פוליסטיות או חוסר איזון הורמונאלי אחר הגורם להפרשת ייתר של הורמונים אנדרוגנים(הורמונים גבריים- טוסטסטרון) הגורמים הן הפצעי בגרות והן לשיער ייתר!
    לשאלותייך : הסרת שיער בפנים רק ע"י אפילציה.
    לייזר לא עזר גם אינפרא לא יעזור, אפילציה לא גורמת בהכרח לחורים בפנים, ע"י עבודה נכונה
    ניתן להמנע מכך.
    ולא כתבת איזה איזה תכשירים קיבלת מהקוסמטיקאית, תפרטי יותר ....האם יש שיפור בעור?
    מצפה לתשובתך.
    ולא להתייאש, ניתן לפתור את בעיית שיעור היתר ע"י טיפול הורמונאלי במידה ויש צורך ואפילציה!
    בברכת לילה טוב,
    אורית בן יהודה , קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאורית

לילך
    04/07/2009

אני לא יודעת אם יש לי בעיה הורמולנית.. אני נבדקתי לפני מספר שנים ואמרו לי שאין .1) זה דבר שיכול להשתנות ? המחזור יחסית סדיר..

הלכתי לקוסמטיקאית רפואית שטוענת כי אפילציה עושה נזקים לפנים, חורים ופשוט לא מומלצת באופן כללי לפנים. היא המליצה על אינפרא אדום. 2) זה נכון ? להימנע מהאפילציה כי כבר יש לי מעט חורים והעור שלי גם ככה לא הכי בריא ? :/

קיבלתי ממנה מספר מוצרים.. היא לא הסכימה שאני אוותר על אף אחד מהם - והם היו מאוד מאוד יקרים אני חייבת לציין.
    סבון לפנים , מי פנים, קרם לחות עם מקדם הגנה בפנים, מן קרם למרוח בלילה (מכווץ נקבוביות כנראה..היא אמרה שהוא מאוד פעיל) וקרם לייבוש פצעים. --- כל המוצרים של חוה זינגבויים.

*קיבלתי גם תוסף תזונה שנקרא PRIME AGAIN.. מקווה שאת מכירה . אני אמורה לקחת פעמיים ביום אחרי האוכל.

כל בוקר אני שוטפת פנים בסבון, מיד אחרי זה במי פנים ואז שמה קרם לחות.. אותו דבר בלילה רק בלי הקרם לחות אלא עם המסכה במקום.
    (3 ) אגב, אני צריכה לנקות את הפנים גם בימים שאני לא יוצאת מהבית ולא שמתי איפור כל היום..? נניח יום שבת - לשטוף פנים בבוקר ובלילה למרות שכל היום נחתי בבית ? )

אני חייבת לציין כי הייתי בטיפול פנים אצלה לפני שבוע וקצת - ומאז כל איזור הסנטר וביב הפה יבש עם מעט קילופים. בימים הראשונים אחרי הטיפול שמחתי שזה ככה כי זה בעצם אמר לי שהטיפול עבד והעור מתחלף. מה גם, שאני יודעת שזו תופעה נורמלית אחרי טיפול פנים. אבל הזמן עובר וזה עדיין ככה ! 4) כל האיזור סביב הפה יבש ומתקלף מעט.. זה תקין ??

תודה רבה לך על התמיכה וההיענות שלך ! את נהדרת :)
    בגלל שכתבתי המון, מספרתי את השאלות בתוך המלל כדי שלא תפספסי אותן בין כל הבאלגן :)
    תודה !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיעור יתר , אקנה, בעיה הורמנלית

אורית בן יהודה
    05/07/2009

היי:)
    ראשית רצוי שתעברי שנית בדיקות הורמונליות וגם בדיקת אולטרסאנד , נבדקת לפני שנים והממצאים כיום יכולים להיות שונים.
    בבדיקות דם יש לשים לב לרמת הטוסטסטרון לפעמים הוא בגבולות הנורמה אך עדיין גבוב והדבר משפיע על כל אחת אחרת. במקרה כזה כדי להתייעץ עם מומחה אפילו לגשת לרופא פרטי.
    לגבי הטיפול והחומרים, אכן יש צורך לנקות את הפנים ולטפל גם כשלא יוצאים מהביית!
    את המוצרים של חוה זינגבויים אני מכירה , אני מניחה שללילה קיבלת חומר קרטוליטי כל שהוא או אזלק או חומצה גליקולית, החומרים תורמים לריפוי אקנה אך יש לשים לב לא להגיע ליבוש יתר.
    לדוגמא, היית בטיפול ובעקבותיו יש לך יובש ניכר באזור הסנטר וסביב הפה, חשוב לדעת שאזור זה רגיש וחדיר יותר לחומרים פעילים משאר האזורים בפנים , לכן במידה ויש יובש יתר ועבר כבר שבוע.... למדי להבא להקשיב וללמוד את העור שלך וכך להשתמש בתבונה בתכשירים, למשל במידה ואת מרגיש יובש ניכר בסנטר וסביב הפה יש להפסיק מריחה של חומרים קרטוליטים רק באזור זה ליום או יומיים , כדי לא לגרום לגירוי ייתר או לחילופין להשתמש בחומר קרטוליטי
    כל יום בכל אזור הפנים ולסירוגין יום כן ויום לא באזורים הבעייתיים עד שעורך יסתגל לחומר ,
    כוונתי שביום שאת לא מורחת באזור הסנטר כן למרוח בשאר הפנים, ממש אין צורך ללכת מיובשת כל כך שבוע ויותר..
    מאוד חשוב את קרם ההגנה ליום למרוח מספר פעמים ביום כאשר את בחוץ .
    לגבי שיעור היתר בפנים, אם לייזר לא עבד עבורך גם אינפא לא יעבוד, אני לא יודעת האם הקוסמטיקאית שלך עושה אפילציה , אך עשי מאמץ ומצאי משיהיא מקצועית כדי להפתר מהשיער ע"י אפילציה וללא פגיעה בעור, חשוב שתדעי גם עם עורך נוטה לפגמנטציה אפשר לשלב חומרים נוגדי מלנין וקרם הגנה, ניתן תמיד בעור רגיש לתת חומרים תומכים כדי להמנע מתופעות לוואי- אל תתיאשי...

בדקתי בגוגל: Prime Again® של סן ריידר

®Prime Again מיועד למערכת ההורמונאלית של הגוף. הצירוף המיוחד של עשבי "מרכיב האש" פועל בהרמוניה עם בלוטות ההורמונים בגוף.

בהתבסס על פילוסופיית ההתחדשות, ®Prime Again מיועד לשמור על בריאות מיטבית באמצעות תזונה נכונה ושמירה על איזון הגוף. זוהי נוסחה ייחודית המכילה תערובת בלעדית של עשבים מרוכזים, לשם יעילות. ®Prime Again הוא צירוף ייחודי של מסורת העשבונאות מן המזרח והמדע מן המערב.

עוד סיבה למה כן להבדק הורמונלית.

בברכה,
    אורית בן יהודה , קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו