מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הורדת שיערלולה24/06/2009
שלום!
רציתי לדעת , יש לי אפיליידי ואני מורידה איתו אבל רציתי לחדש קצת אז ניסיתי בשעווה ויש לי כמה שאלות-
1. האם ההורדה בשעווה מוצאיה ורידים?
2. מה יותר עדיף לשימוש ?אפיליידי או שעווה?
3. אחריי ההורדה בשעווה נותרה לי שעווה על הרגליים וחלקה לא ירדה אפילו אחרי המקלחת! איך להוריד אותה?
4. בבית השחי ובמפשעה עדיף להוריד בסכין גילוח, בשעווה, או אם יש לך עצה כיצד להוריד עם משהו יותר נוח?
לולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער,שעווה, אפיליידי
אורית בן יהודה25/06/2009היי לולה:)ברוכה הבאה לפורום.
1. שעווה מוציאה ורידים רק עם כיוון משיכת ה"בד" הוא כלפי מעלה , אם מושכים שטוח וצמוד לעור
אין סכנה ליציאת ורידים.
2. עניין של נוחות אישית, מה שיותר קל לך לסבול.
3. השעווה לא יורדת לך משום שככל הנראה השתמשת בשעוות שרף, הדרך להסיר שעווה זו היא ע"י שמן, ישנו שמן מיוחד שניתן לרכוש אך גם שמן תינוקות וגם שמן בישול רגיל מסיר את שעוות השרף בתנאי שאת שוטפת הייטב אח"כ ועורך לא נוטה לפצעים.
4.את יכולה לפי בחירתך להסיר בכל שיטה שתרצי, אך אם את רוצה לדלל משמעותית את השיער באזור בית השחי והמפשעות, אלו אזורים המגיבים נהדר להסרת שיער ב IPL והעלות לא גבוהה לאזורים אלו, זו אופציה שאת יכולה לשקול.
בברכה,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)