מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה הורמונליתבן02/07/2009
מה זה בעיה הורמונלית ..?אני בן 18 וחצי ויש לי מלא שערות .. אני עושה לייזר והכל גודל לי מחדש אחרי חודשיים ...בכל הגוף יש לי שערות יכול להיות שזה בעיה הורמונלית ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה הורמונלית / לייזר
אורית בן יהודה03/07/2009היי בן,ברוך הבא לפורום:)
אתה בחור צעיר וגופך מפריש טוסטסטרון - ההורמון הגברי וזה נורמאלי.
הסרת שיער אצל גברים היא יותר עקשנית בשל הפרשת הטוסטסרון המצוי גם אצל נשים במידה מועטה, הורמון זה אחראי בין היתר לצמיחת השיער.
יש גברים הנוטים להתקרחות ושיעור ייתר, אצלם הסרת השיער קשה אף יותר בשל הפרשת הורמון
הנקרא דהידרוטוסטסטרון (DHT), אתה בחור צעיר ובוודאי לא מקריח אך הנטיה לכך היא תורשתית ויכולה להגיע מצד האם או האב או אף מקרבה רחוקה יותר ולהופיע בגיל מבוגר יותר
. בעיה הורמולית אצל גברים קיימת כאשר יש התקרחות גברית הנובעת מפעילות אנזים 5 אלפא-
רדוקטאז.פעילות יתר שלו מביאה לעלייה ברמתו של ההורמון דהידרוטסטוסטרון (DHT), וגורמת גם לצמיחה מוגברת יותר של שיער הגוף.
שאלת על בעיה הורמונאלית , לכן כתבתי מה הבעיה ההורמונלית המופעיה אצל גברים , זה לא אומר שאתה סובל מהבעיה,
מאוד יכול להיות שהטיפול לא נעשה בצורה יסודית או המכשיר אינו תואם את צבע עורך.
כמה טיפולים כבר עברת? האם עורך שחום או בהיר? מה המרווחים בין הטיפולים? האם הצמיחה החוזרת היא דלילה יותר?
ענה לי על שאלות אלו כדי שאוכל לתת לך כיוון לבחון האם הטיפול יעיל עבורך ומבוצע ביעילות.
בברכת שבת שלום,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספר טפולים
בן04/07/2009עברתי סדרה של 10 טיפולים עד עכשיו ....במכשיר שנקרא פורמקס ...הצבע עור שלי לא שחום ולא לבן באמצע כזה .....יותר מתקרב לשחום ..המרווח בין הטיפולים הוא 3 חודשים ...ואחרי הטיפול בחודש וחצי הראשון התוצאות דוופקא נחמדות אבל אחרי חודשים וקצת הכל חוזר כאילו לא עשיתי טיפול ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספר טיפולים
אורית בן יהודה06/07/2009היי::)
תמיד לאחר טיפול בIPL ישנה נשירה ואז צמיחה מחדש, מרווח הטיפולים מראה שהטיפול מעשה על כל זקיקי השיער , אבל לאחר 10 טיפולים אתה אמור לראות דילול ושיער הרבה יותר עדין ודק.
כנראה המכשיר לא עושה את העבודה בשבילך, נסה מכשיר מסוג אחר, אבל תעשה טיפול אחד תמתין כ3 חודשים לראות האם יש דילול כל שהוא.
על תשלם על סדרה מראש! תראה אם יש תוצאה ורק כך תחליט .
אחת הסיבות שהתוצאות מאכזבות היא שלא התאימו לך את אורך הגל המתאים לצבע העור(נוטה לשחום) , לפרמטרים אלו חשיבות רבה להצלחת הטיפול, לכן שאתה בוחר מכשיר ראה האם יש בו
התאמה ממוחשבת של צבע העור והשיער .
בהצלחה.
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)