שיעור יתר בגב ובחזה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעור יתר בגב ובחזה!
    רונית
    06/07/2009

שלום
    אני סובלת משיעור יתר בכל הגוף,מה שמטריד אותי בעיקר זה הגב תחתון ואיזור החזה והבטן
    מה הטיפול שמומלץ?באיזור החזה וכל הבטן וכל הגב האם אפשרי בכלל לעשות טיפול כזה?
    ואם יש בכך סיכון כלשהו?
    כרגע אני מסירה/מגלחת באיזור הבטן אבל יש לי גם בין החזה ושם פחדתי לגעת שלא יתרבה.
    אם אסיר הכל בשעוה יגדל לי באופן מסיבי יותר או יחזור כמו שהיה?
    אני בהירה והשיער שחור לא שחור מאוד אבל פלומתי ורואים את זה למרות שזה לא שחור מאוד.
    אם למקד את השאלה..אז האם מומלץ לבצע טיפול באיזורים אלו ואיזה?
    ולבינתיים האם כדי להסיר בשעווה/ סכין קרם של VEET וכדומה?מה כדאי לבינתיים?

שאלה נוספת הסרתי שיער מהרגלים והידיים ובית השחי בשעווה הרוב יורד אבל לא הכל
    והעור ניהיה אדום כמה ימים וגם יש לי סימנים כאלו כמו של מכה יבשה למה זה גורם לי לכך?האם הסימנים יעלמו,או שזה ישאר לי ככה?
    אייך אפשר להסיר עם שעווה ולאחר מכן לא יהיה כל סימן?

אשמח לעזרה ויעוץ..תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעור יתר בגב ובחזה!

הוספת תגובה

• שיעור יתר

אורית בן יהודה
    06/07/2009

היי:) ברוכה הבאה לפורום.
    העור לא אמור להיות אדום כמה ימים לאחר הסרת שיער בשעווה, הסימנים הכחולים הם "המטומות"
    שטפי דם, אל דאגה הכל יחלוף עם הזמן ולא יותיר סימן.
    מריטת השיער לא נעשתה בצורה מקצועית לכן נגרמו לך כל התופעות, כדי שזה לא יקרה שוב חשוב
    שתמצאי משהיא מקצועית ומנוסה.
    לגבי הסרת שיער באזורים הפלומתיים , רצוי שתגשי ליעוץ, שיער פלומתי מידי לא מגיב ללליזר או ללIPL, רק אפילציה.
    בכל מקרה של ספק רצוי לבצע טסט באזור קטנטן להמתין ולראות האם יש דילול , בכל מקרה הדילול בשיער פלומתי הוא קטן לכן במידה ואת מעוניינת הסרת שיער מושלמת, תצתרכי לסיים ע"י אפילציה.
    VEET עושה עובודה בדיוק כמו סכין גילוח רק בצורה כימית, בחרי במה שנוח לך יותר.

בהצלחה,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו