שאלה על קרם הגנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על קרם הגנה
    מימי
    06/07/2009

האם כל קרם בעל מקדם הגנה 15 ומעלה מגן על העור מקרני uvb+uva?
    או שצריך להיות רשום במפורש על הקופסא שיש הגנה גם מקרני יו וי בי וגם יו וי איי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על קרם הגנה

הוספת תגובה

• קרם הגנה

אורית בן יהודה
    06/07/2009

היי:)ברוכה הבאה לפורום.
    כן ,על כל מקדם הגנה טוב חשוב שיהיה רשום מגגן מפני קרני uvb+uva !
    יש להקפיד למרוח לעיתים קרובות.
    בברכה,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה באסה

מימי
    06/07/2009

כי יש לי קרם שרשום עליו רק 17 SPS ׁ(אם אני כותבת את זה נכון ...) אבל לא רשום UVA UVB ודווקא הוא היה לי מה זה טוב לעור, ואתמול קניתי קרם של ד"ר עור שרשום בפירוש שיש הגנה גם מUVA וגם UVB אבל הוא ממש שמנוני ומגעיל ועושה את העור מבריק בצורה מגעילה, על אף שרשום עליו OIL FREE!!!
    לאיזו חברה יש קרם שהוא גם הגנה טוב וגם לא שמנוני??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרם הגנה

אורית בן יהודה
    06/07/2009

היי:)
    מאוד יכול להיות שקרם ההגנה שלך כן מכיל UVA UVB , אולי זה היה רשום על אריזת המוצר.
    אני הייתי מבררת את הפרטים, אם קנית בסופר פראם את יכולה לחפש מוצר דומה ולקרוא על הכופסא, או להתקשר ישירות לחברה במידה וזו חברה ישראלית.
    העובדה שרשום SPF 17 מעידה שהמוצר מכיל מסנני קרינה, כיום המוצרים לרוב מכילים הגנה מפני
    UVA וגם מפני UVB . כיום יש יותר הקפדה על פירוט מרכיבי המוצר .
    בכל אופן קרם הגנה טוב, לא שמנוני ומבריק יש לד"ר כדיר עם SPF 32 - וממש לא יקר.
    במידה ואת סובל מאקנה את יכולה לרכוש את הקרם של חוה זינגבויים SPF 15- את שני המוצרים
    רק אצל קוסמטיקאיות, אני ממש לא מכירה מוצרי פרמים.

לילה טוב,
    אורית בן יהודה , קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו