מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעים בפניםאוה08/07/2009
שלום רב. אני סיימתי עם הגלולות לפני יותר משנה, ומאז יש לי כל הזמן פצעים בפנים. הפצעים ממש גדולים ולוקח להם הרבה זמן לעבור. רובם נמצאים באיזור הסנתר. אני הייתי מעדיפה תרופות כמה שיותר טבעיות. אשמח אם תסבירי לי איפה אפשר להשיג תרופות כאלה.
בברכה. אוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים בפנים
אורית בן יהודה09/07/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
אשמח לפירוט, לא הבנתי האם את מחפשת טיפול לא תרופתי שיהווה תחליף לגלולות ויתן פתרון לאקנה מתחום הקוסמטיקה הפרא רפואית, או תוספי מזון?
מצפה לתשובתך.
בברכה,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים בפנים
אוה09/07/2009שלום, שוב. אני לא כל כך יודעת מה יותר טוב, אני פשוט לא אוהבת לקחת תרופות. אז שאלה-מה התרופות הכי טבעיות שיכולות לעזור, ובכלל איזה אופציות יש.
בברכה.אוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה הורמונלי -טיפול ללא תרופות
אורית בן יהודה11/07/2009היי:)
פצעי האקנה מהם את סובלת מקורם הורמונלי, במידה ומדובר בשחלות פוליציסטיות, אני יודעת
שניתן לשפר את המצב ע"י תזונה מתאימה, חפשי בגוגל מידע מקיף בנושא -אני לא מבינה בזה מספיק.
לגבי טיפולים , יש טיפולים מיוחדים ומוצלחים לאקנה הורמונלי בדרך כלל בשילוב חומצה אזלאית המשפיעה במידה מסויימת על הורמון הטוסטסטרון, אך יש אופצויות נוספות לחומרים קרטוליטים(מקלפים /ממיסים) כגון קרם המכיל חומצה לקטית או חומצה גליקולית ההתאמת התכשיר נעשית לאחר איבחון העור, שילוב של חומרים קרטוליטים יחד עם טיפול פוטותרפי (טיפול באור) מביא להטבה ולרגיעה לתקופות זמן ארוכות .
הטיפול הפוטותרפי טבעי לחלוטין האור המופק מהמכשיר פוגע בחומר בשם פורפירין אותו מפריש חיידק הP.ACNE ללא הפורפירינים החיידק לא יכול להתקיים כמו כן לאחר סדרת טיפולים
יש רגיעה לתקופות ארוכות מאוד.
מידע נוסף, את יכולה לקרוא באתר המצויין למעלה.
את הטיפול הפוטותרפי ניתן לעבור במקומות שונים בארץ, אשמח לענות אם עולות שאלות נוספות.
בברכה,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)