המלצה על קוסמטיקאית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה על קוסמטיקאית
    בן 20
    09/07/2009

שלום,
    אני מעונין לעבור טיפול אפילציה בחלק מהפנים והבנתי שלאזורים קטנים אפילציה היא הטיפול המומלץ. בתור בן אין לי ממש מושג בדברים ואין לי גם למי לפנות כדי לקבל המלצה לטיפול אמין ואיכותי. אני גר בנתניה ואודה לך מאוד אם תוכלי להמליץ לי על קוסמטיקאית טובה באיזור (אני בעיקר מפחד מפיגמטציה וצלקות, שכן העור שלי לא מגיב טוב לאלו).
    תודה
    אופיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה על קוסמטיקאית

הוספת תגובה

• המלצה על קוסמטיקאית

אורית בן יהודה
    10/07/2009

היי:)ברוך הבא לפורום.
    קוסמטיקאית טובה היא לא בהכרח אפילטורית טובה, ההמלצות שיש לי הם על קוסמטיקאיות לצורך טיפולי פנים, איני יודעת מי עושה אפילציה , כמו כן רבות נטשו את התחום ואפילציה דורשת מיומנות רבה, לכן לצערי לא אוכל להמליץ על מישהיא שאיני מכירה את עבודתה.
    לכן אני ממליצה לך לשאול סביבך להתעניין או אפילו לברר מי עושה אפילציה באזורך, לא להתבייש לגיטימי לגמרי לבקש מאפילטורית לשוחח/לראות לקוחות שמטפלים/טופלו אצלה.
    לאפילטורית טובה עם נסיון יהיו מטופלים שיסכימו לדבר/להפגש איתך.
    מאחר ואתה מעוניין לעבור אפילציה באזור הפנים, מאוד חשוב שלא תתבייש ותבדוק לעומק.
    בהצלחה,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו