מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
תודה על תגובתך המהירה.. שאלה נוספת
מיכל22/11/2010האם להערכתך, החברה המשווקת את המכשיר תוכל לתת לי את ההדרכה המתאימה, כפי שהיא טוענת שהיא מעבירה זאת במעבדות החברה.
שאלה נוספת, האם נתקלת במכשיר מסוג זה, או שאפילו לא נתקלת. אני שואלת, מאחר וחיפוש בגוגל לא מעלה הרבה נתונים על מכשיר זה, ואני חוששת לזרוק כמה עשרות אלפי שקלים על מכשיר שלא יתן לי את התמורה או במקרה הפחות גרוע, מכשיר שלא יהיה לי בו שימוש.
תודה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב דעתי על הסרת שיער לא מקצועית.
אורית בן יהודה22/11/2010מיכל כתבתי לך בכנות את דעתי וכן על כך שאיני מכירה את הפרמטרים של המכשיר, את בהחלט מסתכנת, מחקתי את פרטי החברה המדוברת, חשוב לי שתביני שהסרת שיער היא לא משחק ילדים
אני עוסקת בהסרת שיער 23 שנה (אפילציה) ועבדתי עם מכשירי הסרת שיער מאז שיצאו לשוק
מהטובים ביותר, יש צורך לא רק במכשור מעולה גם בהמון המון ידע ונסיון כדי להצליח בתחום זה
וכדי לתת תוצאות טובות למטופלים המשלמים במיטב כספם, וכמובן לא לגרום נזק.
אל תנסי לעשות "כסף קל", את רוצה לעסוק בתחום לפחות עיברי קורס אפילציה אם לא לימודי קוסמטיקה מלאים.
וגם אז יש לבדוק ולשאול קוסמטיקאיות מנוסות כשאת מתעניינת ברכישה לא זולה
לוודע שהמכשור מספיק זמן בשוק ויש תוצאות בשטח גם לאחר זמן
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכשיר בהמלצתך...אור11/07/2009
אורית שלום
יש לי קליניקה לקוסמטיקה. (כ7 חודשים) ורציתי להכניס מיכשור לטיפולים.
השוק מוצף במכשירים ההיצע גדול ואין לי מושג מה לרכוש.
1. הייתי רוצה מכשיר שישלב כמה פונקציות כמו לאקנה, לפיגמנטציה, הצערת עור (אם יש דבר כזה?)
אולי אף להסרת שיער.
2. שיהיה טוב ולא יקר האם את מכירה מכשיר כזה?
3. קראתי בירחון יופי על מכשיר מסויים.( הוא יקר לי).
לסיכום אשמח להמלצתך לכל מכשיר שלדעתך יעשה את העבודה .
תודה אורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשור לקליניקה
אורית בן יהודה11/07/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
ראשית ברכות והצלחה בקליניקה החדשה, השוק אכן מוצף מיכשור והבטחות מצד היצרנים והיבואנים, כדי להצליח כקוסמטיקאית
את חייבת לבחון היטב כל מכשיר שאת מכניסה לקליניקה, מיכשור טוב + יידע אמור לתת מענה לבעיות שונות ולפתור בעיות כאובות ללקוחתייך , הדבר יהפוך אותך לקוסמטיקאית טובה ומקצועית.
לכן, אני מציעה לך ראשית לרכוש מכשיר המצוי בשוק מספיק זמן כדי להתייעץ עם קוסמטיקאיות רבות עד כמה שאפשר לגבי יעילותו . רבות השקיעו כסף במכשור שלא עושה את העבודה ואיבדו לא רק כסף אלא גם את שמם הטוב. לכן אני מציעה לך לא למהר ולבחון את הדברים לעומק,
לפעמים שווה לקחת הלוואה לטווח ארוך ולהשקיע במכשור טוב עבורך ועבור לקוחותייך.
אני לא יודעת מה עלות המכשיר של ג'יג'י , לכן אין לי סדר גודל של סכום אותו את מוכנה
להשקיע במכשור, כתבי לי יותר פרטים , לפעמים ניתן להשיג מכשור טוב גם בקניה מיד שניה.
מצפה לתגובתך בהתאם אנסה לעזור לך.
בברכה,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכשור לקליניקה
אור18/07/2009אורית שלום
המכשיר עולה כ 52,000 ש. (עדיין יקר לי).
בכל מקרה אשמח שתייעצי לי על כל מכשיר שלדעתך יכול לעשות את העבודה ביעילות.(לאקנה,לפיגמ
2. האם תוכלי להמליץ לי על פילינג (הכוונה לחומרים) שטוב לקיץ הן כסידרת טיפולים והן לשימוש חד פעמי בטיפול במכון.
תודה רבה אורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשור ופילינגים לקליניקה
אורית בן יהודה20/07/2009היי:)
מכשיר טוב בפחות מהסכום שציינת , שווה לך לחפש יד שנייה ראיתי ביד 2, מכשיר בימקס במחיר מצויין, למכשיר זה (בררי)ניתן להוסיף ידיות לאקנה ועוד, אני לא יכולה לתת לך המלצה לגבי יעילותו,
אני מציעה לך לחפש בגוגל ולהתייעץ עם קוסמטיקאיות העובדות איתו מספיק זמן.
לגבי פילינגים לשימוש במכון המגוון הוא רחב,.
יש חומרים הנמכרים רק לקוסמטיקאיות שסיימו לימודי קטסמטיקה רפואית אצל חוה זינגבויים
האם למדת קוסמטיקה פרא רפואית?
מצפה לתשובתך, כמו כן כתבי לי עם אילו מעבדות את עובדת ומכירה וכך אוכל לכוון אותך.
בברכה,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפעלת מכשור הסרת שיער ללא רקע מתאים
מיכל22/11/2010היי:) מחקתי את פרטי החברה אך עניתי לך בהרחבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפעלת מכשור הסרת שיער ללא רקע מתאים
אורית בן יהודה22/11/2010היי ברוכה הבאה לפורום
לא נראה לי מקצועי ובטוח להעביר משהיא לא מקצועית הדרכה של 3/4 שעות! נושא הסרת השיער כ"כ נרחב ויש צורך בידע מקצועי כדי להפעיל מכשיר !
איני מכירה את המכשיר יש פרמטרים רבים למכשיר טוב להסרת שיער , לא רק מחיר נוח ו3/4 שעות הדרכה.
הדבר נראה לי לא אחראי ולא מקצועי , כיצד ללא ידע על מערכות הורמונליות תרופות
המהוות קונטרא אינדיקציה להסרת שיער, מחלות שונות ועוד תוכלי לטפל בלי לגרום נזק?
כיצד ללא כל רקע רפואי תתמודדי עם סיבוכים אם יהיו כאלו וסביר להניח שיהיו כי הרי אין לך שום רקע רפואי לשיקול דעתך האחריות עליך.
אם בכל זאת את מחליטה ל"ללכת" על זה דאגי לבטח את עצמך , ללא ידע את חשופה הרבה יותר לתביעות, האם עדיין הנושא נראה לך כ"כ מבטיח?
בברכה, אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)