מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אפילציהיעל13/07/2009
שלום אורית!
אני סובלת משיעור בפיאות הלחיים, שיער פלומתי ושחור. אין בעיות הורמונליות/בשחלות. הייתי רוצה לברר האם ניתן לטפל בכתמי פיגמנטציה שעלולים לצוץ בטיפול אפילציה, וכמו כן לברר אולי ידוע לך על אפילטוריות טובות באיזור חיפה והקריות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים בעור -אפילציה
אורית בן יהודה13/07/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
ניתן בהחלט לטפל בכתמי פיגמנטציה כתוצאה מאפילציה, חשובמאוד למי שנוטה לפיגמנטציה לעשות זאת במקביל לתהליך האפילציה.
בשוק יש מגוון תכשירים כל תכשיר בהתאם לסוג העור ולעונות השנה .
הרכיבים שחשוב לשיב לב לנוכחותם בתכשיר טוב וחשובים למזעור המלנין
-החומר האחראי על צבע העור ושיער ולצערנו גם על כתמי עור הם:
ארבוטין, חומצה קווג'ית ,הידרוקינון,חומצה אזלאית, חומצה אסקורבית -ויטמין C
מאוד חשוב לשלב עם חומרי ההבהרה חומרים עם אפקט קילוף/ המסה
כגון קרמים עם חומצה לקטית, גליקולית ועוד, תלוי בסוג העור.
לצערי אני לא יכולה להמליץ על אפילטורית באזורך ללא הכרות אישית, שאלי סביבך
על תתביישי,התקשרי לאפילטוריות גשי ליעוץ ובקשי מהן לשוחח עם לקוחות שעברו טיפול אצלן
הדבר לגיטימי בהחלט!
הכי חשוב הקפידי על הגנה מפני השמש ולעיתים קרובות.
בהצלחה, ואת מוזמנת להתייעץ בכל בעיה.
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית אורמדיקס.
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוגע לקרמים..
יעל21/07/2009תוכלי להמליץ לי על קרמים שמכילים את החומרים הללו?( יש לי עור מעורב שנוטה יותר לכיוון השומני ומדי פעם יש לי פצעונים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)