הורדת שיער בגבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדת שיער בגבות
    יעל
    17/07/2009

האם ניתן לעשות אפילציה באזור הגבות, או בשימוש מכשיר אחר אשר ידלל את השיער באופן משמעותי מהגבות? ואם כן מאיזה גיל ניתן לעשות זאת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורדת שיער בגבות

הוספת תגובה

• דילול השיער בגבות - כל השיטות.

אורית בן יהודה
    18/07/2009

היי:)ברוכה הבאה לפורום.
    הגיל המתאים לדילול גבות בכל השיטות המצויינות הוא גיל ההתבגרות, למעט מקרים קיצוניים של ילדים צעירים ייותר הסובלים מגבות מחוברות והדבר פוגע בהם ממבחינה פסיכולוגית וחברתית, במקרים אלו ניתן להתחיל טיפול בגילאים צעירים יותר.
    ניתן לדלל שיער בין הגבות ע"י IPL - חשוב מאוד! בזמן טיפול להגן על העניים במגיני עניים המיועדים לכך ולא רק לעצום עניים.
    בתוך גלגל העיין אסור לעבוד עם IPL או לייזר!!!, הדבר עלול לגרום לנזק בלתי הפיך לקרנית
    וכבר קרו מקרים כאלו !
    ניתן לעבור טיפולי אפילציה כדי לעצב את הגבות לצמיתות אך יש לקחת בחשבון שאזור העפעף דק ורגיש מאוד ועלול לצטלק , יש לגשת אך ורק לאפילטורית מאוד מיומנת וגם אז לעבור טפול נסיון
    כדי לראות כיצד העור הדק בעפעף מגיב -ישנם אנשים היכולים לעבור אפילציה לעיצוב סופי של
    הגבה הבצלחה, אחרים מאוד רגישים לכן רצוי לעשות טסט.
    ישנו מכשיר נוסף העובד בטכנולוגיית אולטראסאונד המבצע הסרת שיער, נקרא SLECTIF הוצג לפני כשבועיים באחת מתוכניות הבוקר ע"י קוסטיקאית איתה אני בקשר. המכשיר יצא לשוק לפני כשנתיים, אני עדיין לא עובדת איתו כך שלא אוכל להעיד על תוצאות מנסיון אישי , אך אני בהחלט עוקבת אחר תוצאותיו ובקשר עם קוסמטיקאיות העובדות איתו. ממה ששמעתי וראיתי עד כה המכשיר עושה עבודה מציויינת , לדברי קוסמטיקאיות(וגם קוסמטיקאי) שעוסקות גם באפילציה , התוצאות יפות לא כל תופעות לוואי.

בברכה,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו