שעווה להסרה במקום מכונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שעווה להסרה במקום מכונה
    אורית בן יהודה
    20/07/2009

שלום,
    אני רוצה להסיר שיער בשעווה כרגע אני מסירה במכונה ואמרו לי שזה מדלל יותר טוב את הצמיחה, יש לי מספר שאלות,
    1. מה ההבדל בין שעווה קרה לחמה? ומה עדיף?
    2. האם זה נכון ששעווה חמה מוציאה ורידים?
    3. האם יש סיכון כלשהו בשימוש בשעווה?
    4. אני מעוניית להסיר שפם בשעווה והמלץ לי פעם ללכת לקוסמטיקאית ושעדיף שעוות שרף, הייתי באחד הפארמים ומצאתי שעוות שרף אבולפיחה, לזה התכוונת? אני יכולה להשתמש בזה לבד בלי לחשוש?
    5. שמעתי שיש נשים שהסירו שפם ונשאר להם כתם כהה לכל אורך השפם, איך אני יכולה להיות בטוחה שזה לא יקרה לי? מה צריך לבדוק לפני?
    6. האם זה נכון שאחרי הסרת שיער בשעווה השיער הופך לפלומתי ואחר כך אי אפשר להסיר אותו בלייזר? (אני מתכוונת להסיר שיער לצמיתות בעתיד)

תודה רבה מראש!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שעווה להסרה במקום מכונה

הוספת תגובה

• שעווה

אורית בן יהודה
    20/07/2009

היי: )ברוכה הבאה לפורום.
    1. היום בשני הסוגים השעוות הן שעוות שרף, ההחלטה באיזו לעבוד היא החלטה מקצועית של קוסמטיקאית, שתיהן טובות.
    2. שתי סוגי השעוות עללות ל"הוציא ורידים" למי שסובלת מורידים ודליות ברגליים בצורה משמעותית שעווה לא מומלצת בכלל. לרוב האוכלוסיה שעווה אינה מוציאה ורידים במידה והיא נעשית בצורה נכונה והכוונה משיכת השעווה כמה שיותר צמוד לעור ותמיכה עם היד השניה במקום המטופל.
    3. הסיכונים בשימוש לא נכון הן כוויות והמטומות (שטפי דם) ממשיכה לא נכונה.
    4. אני לא מכירה את סוג השעווה.
    5. כפי שציינתי אחת הסכנות היא כוויה והתוצאה בעור כהה היא פיגמנטציה - כתם, הדרך למנוע זאת היא לגשת לקוסמטיקאית מנוסה שקיבלת עליה המלצות.
    6. הסרת שיער לאורך זמן בשעוות שרף אצל אנשים מסויימים גורמת לשיער להיות פלומתי, אצל אחרות אין שום השפעה הדבר תלוי במערכת ההורמונלית שלך.
    שיער פלומתי אכן לא יוסר ע"י לייזר .
    את מוזמנת להתייעץ בכל שאלה.
    בברכה,
    אורית בן יהודה קוסמטיקאית רפואית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות נוספות

א
    13/08/2009

תודה רבה על התשובה!

1. אם אני עד עכשיו הסרתי שיער במכונה, והשיער לא הפך לפלומתי זה אומר שהסיכוי שזה יקרה בשעווה הוא קטן או שזה לא משנה?

2. האם סימן כהה באיזור השפם יכול להגרם גם עם הסרת שפם עם מכונה?

3. את יכולה לתת לי המלצות לקוסמטיקאית טובה שאני יכולה לסמוך עליה להסרת שפם בקרית אתא?

4. כשאומרים הסרת שיער במפשעות הכוונה לכל איבר המין או שזה לא כלול?

תודה רבה מראש!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות

אורית בן יהודה
    14/08/2009

היי:)
    1. הסרת שיער במכונה ובשעוה נותנות תוצאות זהות.
    2.בדרך כלל לא, אלה אם כן , יש גירוי בעור בעקבותיו יכולה להיווצר פיגמנטציה אצל אנשים הרגישים לכך.
    3. בקשר להמלצות נא לכתוב לי לאימייל המצויין למעלה .
    4. במפשעה הכוונה לא לאברי המין אלה לחיבור בין הרגל לאיזור אברי המין , ניתן להסיר שיער
    גם עמוק יותר למראה אסטתי.
    בברכה,
    אורית בן יהודה , קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלות..

א
    19/08/2009

1. רק כדי לוודא שהבנתי נכון, זאת אומרת שאם עם מכונה השיער לא הפך לפלומתי גם בשעווה הוא לא יהפוך לפלומתי? זה נורא מלחיץ אותי..

2. איך נוצר גירויי? זאת אומרת, איך אני יודעת איך לא כדאי להוריד שפם? איך אני יודעת מה מתאים לי? איך אני אדע אם אני רגישה או לא?

3. אני אשלח מייל.

4. אני רוצה להסיר במפשעות ובאיבר המין הכל לצמיתות, מה הדרך הכי יעילה? והאם זה נכון שאחרי הריון זה צומח בחזרה? אז מה זה עוזר?

המון תודה לך!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות

אורית בן יהודה
    20/08/2009

1. במידה ואת מורטת במכונה די זמן והשיער לא הפך לדק יותר , סביר להניח שגם מריטת שיער
    בשעווה לא תעדן את השיער, במקרה כזה רצוי לעבור טיפול בלייזר או IPL.
    2. לא ראיתי אותך ולא אבחנתי את סוג עורך כך שאין לי תשובה בשבילך.
    4. ניתן לסיר שיער במפשעות ובאברי במין אצל נשים ע"י IPL, במפשעה התוצאות מאוד טובות , באזור איברי המין - אזור הורמונלי התוצאת פחות טובות .
    לאחר הריון השיער שהוסר בהצלחה לא יחזור, אך בהריון נוצרים זקיקי שיער חדשים ותיתכן
    צמיחה מסויימת ומספר טיפולים במצב זה יפתרו את הבעייה.
    לא ניתן להגדיר הסרת שיער בלייזר או IPL כהסרת שיער לצמיתות אלא כדילול ניכר של השיער עד כ 80 % מהשיער הקיים וזה המון! ותמיד יש צורך בטיפולי תחזוקה אחת למספר חודשים על השיער המועט שנותר.
    בברכה
    , אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה למייל די הרבה זמן

א
    22/10/2009

שלום אורית!

שלחתי מייל שני לפני כמה ימים לגבי המלצה לקוסמטיקאית לשפם בשעווה שלא תגרום לכוויות או שיטפי דם ולא קיבלתי מייל בחזרה..
    יכול להיות שיש בעיה במייל ולא קיבלת את המייל שלי? (שלחתי למייל שמופיע למעלה)

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לתשובות באימייל

אורית בן יהודה
    22/10/2009

את הפורום אני מנהלת בהתנדבות בזמני החופשי וזאת בשל אהבת המקצוע ומטרתו לתת מענה לשאלותיכם , כמו כן כדי להעלות את רמת מקצוע הקוסמטיקה בארץ.
    איני מחוייבת לענות לכל אימייל הנשלח אלי איני יכולה לתת לך המלצה לקוסמטיקאית או מישהי העושה שפם בשעווה, זו לא התמחותי הפורום הוא פורום פרא רפואי.
    כאשר אני מקבלת פנייה באימייל להפניה לקוסמטיקאית פרא רפואית טובה באזור מסויים בארץ
    ואני מכירה כזו, אני מפנה דרך האימייל כמו כן לגבי קוסמטיקאיות העובדות עם מיכשור מסויים.
    שאלי בסביבתך הקרובה וקבלי המלצות.
    את מוזמנת להשתתף בפורום , תמיד תקבלי תשובות לשאלותייך.
    בברכה,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית-אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את ביקשת שאני אשלח מייל עם הבקשה

א
    27/10/2009

אמרת שאם אני רוצה המלצה אני אשלח מייל, אין לי שום טענות אבל אני חושבת שאם אין לך המלצה היית מודיעה לי מראש ולא היית מבקשת שאני אשמח לך מייל או לפחות מציינת שלא בטוח שאני אקבל מייל בחזרה.. כי אני חיכיתי חודשיים למייל..

בכל מקרה, תודה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המייל שקיבלתי הוא להמלצה על...

אורית בן יהודה
    27/10/2009

המייל שקיבלתי הוא להמלצה על משהי המסירה שפם בשעוה מהשפם לא קישרתי לשירשור, את הרי לא מזוהה.
    ברכה, אורית בן יהודה , קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה נוספת לעיקוב במייל

מימי שגב
    28/10/2009

היי א,רציתי לומר מס דברים בשבחה של אורית כמנהלת הפורום,אורית מנהלת עסק גדול בתחום הקוסמטיקה וטכנולוגיות רפואיות בתחום האסטתיקה,היא אמא ורעיה ובנוסף מנהלת את הפרום בהתנדבות וכפי שאת רואה התשובות של אורית מאוד עשירות ומקצועיות ועוזרות להמון אנשים,הסרת שיער ע"י שעווה זהו תחום שהמון נשים עוסקות בו כעסק צדדי בבתים אין יכולת לא לאורית ולא לי להכיר או להמליץ עלהעוסקות בתחום,אני בטוחה שאילו היתה לך בעיה מהותית יותר בעור שדורשת טיפול מקצועי אורית היתה יודעת להמליץ לך על הטוב ביותר,מקווה שבעתיד תמשיכי להנות מהפורום ותהני כמו עשרות נשים וגברים,נשמח לעמוד לשירותך.

תודה מימי שגב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם תקראי שוב תשימי לב שאני

א
    28/10/2009

לא התלוננתי על העיכוב במייל גם לא על זה שאין המלצה, אני מאוד מעריכה ויודעת שזה בהתנדבות אבל רק הערתי שאני חושבת שכשכותבים משהו כמו :"בקשר להמלצות נא לכתוב לי לאימייל המצויין למעלה" אפשר להוסיף שיכול להיות שאני לא אקבל מייל חזרה וזה בסדר אני לא דורשת המלצה אבל ביקשתי וכשקיבלתי כזאת תגובה משתמע ממנה שאם אשלח מייל אקבל המלצה..
    לתשומת ליבכן..
    בכל מקרה, תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו