מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נמשיםחיה20/07/2009
לאורית שלום
אני מנומשת וגם לבנותי יש נטיה חזקה.
ביתי בת ה-10 מאד מנומשת וזה מאד מפריע לה. יש לה נכות פיזית ואני מוכנה להשקיע אם יש דרך כדי לטפל בזה.
אודה מאד על תושבתך
חיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נמשים
אורית בן יהודה21/07/2009היי חיה: )ברוכה הבאה לפורום.
ניתן להבהיר נמשים במספר דרכים, אך החשוב מהכל היא ההגנה מפני קרינת השמש ובכך כוונתי למריחת קרם הגנה SPF 30 לפחות, במריחה נדיבה כל שעתיים כל עוד הילדה נמצאת בחוץ עד רדת החשיכה.חשוב גם לציין שקשה להבהיר עור במידה והילדה נמצאת הרבה בבריכה או בים מאחר וגם קרם ההגנה הטוב ביותר לא מגן לחלוטין. במידה ואת חושבת שבגיל צעיר כל כך תהיה לה את ההבנה והמודעות לכך,
אוכל להמליץ לך על כמה טיפולים:
ישנם מכשירי IPL הגורמים להבהרת העור גם ללא גרימת כויה במקום.
בנוסף אפשר להשתמש בתכשירים המדכאים את המלנין(החומר היוצר בין הייתר את הנמשים) , אך בגלל גילה הצעיר עצתי לך לבחור בתכשירים לא העלולים לגרום גירוי בעור .
המלצות לתכשירים:
למשל קרם ההבהרה של רווייאל קאר או אנטי פיגמנט של חוה זינגבויים, מי פנים של NBC- של חביבה רבקין לעור פגום - צבעו חום (לא להבהל ממהשם..) תורם לתהליך ההבהרה ומתאיםלגיל הילדה. מסיכת ההבהרה של חברת תפוח - מצויינת.
כמובן שניתן לבצע טיפולי הבהרה רבים ומגוונים, אך בשל גילה הצעיר הייתי מציעה טיפול
מתון יותר .
תכשירים אלו והקפדה על מסנני קרינה, יכולים לתת הבהרה יפה של הנמשים.
וחיה בתור אמא , אני מאוד מעריכה את רגישותך ודאגתך לרוחתה הנפשית של הילדה
שככל הנראה לא קל לה עקב הנכות.
מקוה שעזרתי, את מוזמנת להתייעץ תמיד.
בברכה, אורית בן יהודה קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)