מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הי אוריתרחל21/07/2009
אני 8 חודשים אחרי ראקוטן אני כבר יכולה לעשות פילינגים בפנים? אם כן אני אשמח עם תציעי לי פילינג מתאים לעורי יש לי עור לבן קצת שומני מעט אם פצעים וצלקות תוכלי ליעץ לי על טיפול שאני יכולה לעשות בבית ושישפר לי משמעותית את העור ואת הצלקות מסכות פילינגים וכו.. אולי אפילו תפריט תזונה כל שהוא שיכול להועיל.. בנוסף..מראה עור הפנים שלי חשוב לי מאוד ואני לא רוצה ללכת לקוסמטיקאית וסתם לזרוק כסף שאין לי..אני מחכה להכוונה ממך . תודה רבה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי רחל
אורית בן יהודה21/07/2009את יכולה לעשות פילינגים קלים ולהשתמש בחומרים קרטוליטים ונוגדי חימצון כגון ויטמין C
את החומרים הפעילים ביותר את יכולה לרכוש רק אצל קוסמטיקאית , את לא חייבת לעשות טיפול , אלה עם כן הצטברו נקודות שחורות בעור אותן חשוב לנקז, כדי לא לסבול מפצעים.
אני יכולה להמליץ לך על קרם עם חומצה אזלאית - יש כזה לחוה זינגבויים, את יכולה לשלב בבוקר קרם ליין קונטרול המכיל בין היתר חומצא אלפא ליפואית - נוגד חימצון נהדר ועוד חומרים פעילים הממצקים את העור, מתחתיו רצוי למרוח סרום ויטמין C ועל הכל קרם הגנה במשך היום.
במידה ויש פצעים החומצה האזלאית משפרת וגם עושה עבודה קרטוליטית, במידה והעור ממש שמן יש להתאים סבון ומי פנים תואמים, צלקות לא ניתן להעלים רק להחליק מעט את מראה העור.
נתתי דוגמא לטיפול מקיף, אך כדי להתאים לך חומרים את צריכה לגשת לקוסמטיקאיות לאבחון,
כמו כן יש עוד חברות קוסמטיקה רפואית - ההתאמה תהייה לאחר אבחון העור.
לגבי תוספי תזונה, ניתן לצרוך חומצא אלפא ליפואית בכמוסות, נוגד חימצון אדיר, רצוי לשלב
עם כפסולה המכילה מגוון רחב של כל נוגדי החימצון.- עושה טוב לגוף וגם לעור הפנים.
בכל מקרה גשי ליעוץ.
בהצלחה,
אורית בן יהודה קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)