מחפשת קוסמטיקאית שעושה איפלציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפשת קוסמטיקאית שעושה איפלציה
    אני
    21/07/2009

אני צריכה המלצות מנשים שעשו אצלה
    אני לא סומכת על כול אחת ..
    בתל אביב או רמת גן ...
    אשמח לפניות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עוד שאלה

אני
    21/07/2009

קראתי פה על בנות שאיפלציה דווקא הזיקה להם צלקות ,כתמים וכו' , סביר להניח שזה יקרה גם לי כי יש לי נטייה לכתמים.
    לקוסמטיקאית אין לה איזשהו תכשיר להביא לי, אישהי משחה , זה לא אחריות שלה שלא יהיו לי נזקים .. זה קשה להשיג את כול הקרמים המיוחדים האלו היא לא אמורה לדאוג לי לקרמים במידה ויש צלקות?!? אני חושבת שזה אחריות של הקוסמטיקאית במידה יש נזקים אני קונה ממנה קרם , משחה וכדומה . ולפי הפניות בפורום אני רואה שזה לא כך , נשים בעצמן הולכות ומשיגות קרמים מאיפשהו וזה ממש תרחה גדוולה שהקוסמטיקאית היאאא אמורה להיות אחראית על הנזקים בעור.

אני מחפשת קוסמטיקאית שעושה איפלציה אמינה , אחראית , ותיקה, מדויקת אחת שאחראית על הטיפולים שמבצעתת במטפלות שלה ושהיא תמציץ מה לעשות במקרה של כתמים ! ובעצמה תביא לי קרמים .. שאני לא אצתרך ללכת לחפשת בבית מרקחת ..
    אני נורא חוששת לעור שלי שמא הוא יפגע , ואני שעירה מאוד .
    אםמ יש לכן מישהי כזאת קוסמטיקאית בתל אביב והסביבה אמשחחח לקבל פניות !!

תודה :) וסליחה אם זה היה ארוך מדי .. פשוט אלו דברים שקשים לי איתם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

אורית בן יהודה
    22/07/2009

היי:)
    את צודקת באפילציה יש לעיתים סיבוכים אך, במקרה של משהיא הנוטה לפיגמנטציה האפילטורית צריכה ליידע אותה על הנטיה הזו ואפליטורית מקצועיתמנוסה ואמינה תאמר למטופלת את הסיכון מראש , הנטייה לפיגמנטציה - כתמים היא נטיה של המטופלת ולא תוצאה של עבודה לא נכונה, לכן על המטופלת לשקול אם היא, מעוניינת לעבור אפילציה ולדעת שיתכן ותצתרך להשקיע בתכשיר נוגד פימנט , הדבר נכון גם לגבי פרוצדורות של פילינג.
    לגבי הצטלקות עניתי על השאלה בפורום וציינתי את הגורמים האפשריים, רק אחד מהגורמים הוא עבודה לא נכונה של הקוסמטיקאית. עניתי לך על השאלה בתאריך 18.07.09 15:19 -קיראי.
    יש אופציה נוספת מצויינת ונטולת סיכונים והוא לעבור הסרת שיער בשיטת האולטראסאונד
    ע" ע"י מכשיר SELECTIF PRO המכשיר עובד שיערה שיערה וע"י גלי קול מגיע לשורש והורס אותו.
    הטיפול יקר בהרבה מאפילציה אך העבודה מהירה פי 3 או פי 5 מאפילצה רגילה, לכן במידה ואת כל כך חוששת, כדי שתשקלי טיפול במכשיר זה, במיוחד כשמדובר בפנים.
    מאיזה איזור את בארץ ישנם כמה אפילטוריות עם נסיון של 20 או 30 שנה שאני בקשר איתן
    ועובדות גם עם מכשיר זה בזריזות.
    בברכה,
    אורית בו יהודה - אורמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיטת האולטראסאונד ?

רחל
    22/07/2009

בשיטת האולטראסאונד
    מהי שיטת האולטרסאונד מי מבצע תטיפולים בה?היא נטולת סיכונים לחלוטין?לא שמעתי על זה בחיים תוכלי לספר לי על כך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיטת האולטרה סאונד?

אורית בן יהודה
    23/07/2009

היי:)
    שיטת האוטרה סאונד שונה משיטת הסרת שיער בקרני אור העבודה נעשית שיערה שיערה בכל איזור בגוף כולל בפנים, השיטה שונה משיטת הפותוטרמוליזה בה משתמשים באנרגיית אור המנצל את הפיגמנט החום והשחור כדי להגיע להרס השיערה שיטת הלייזר / IPL.
    אנשי פיתוח וחקר בעלי רקע וניסיון רב בתחום המכשור הרפואי והאסתטי בפרט, עמלו רבות
    הדבר עבר תהליך של בדיקות ומחקרים קליניים ופיתחו מכשיר שאנרגיית הקול (אלטאסאונד)
    מועברת דרך השיערה לשורש והורסת אותו. דוגמא מהרפואה: אולטאסאונד יכול לרסק אבנים בכליות
    המכשיר יצא לשוק לפני שנתיים נקרא SELECTIF PRO לאחר מחקר ממושך וכיום אני יכולה לאמר לאחר בדיקת הנושא לעומק במשך חודשים שזהו פתרון נהדר.

בברכה, אורית בן יהודה קוסמטיקאית רפאית -אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

רחל
    23/07/2009

אין בו חשש לצמיחה מוגברת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ??

רחל
    24/07/2009

?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

אורית בן יהודה
    24/07/2009

במכשיר האולטרסנאנד העבודה נעשית שיערה שיערה ללא גילוח,לכן היא מתאימה במיוחד לאזור
    הפנים, אין סכנה לצמיחה מוגברת מאחר וכל שערה שעוברת טיפול , נשלפת או נושרת מאלייה
    לאחר יום יומיים.התהליך שונה לחלוטין מתהליך הפוטותרמוליזה - הולכה ע"י אור הנקלט במלנין
    - כולל את כל מכשירי הלייזר והIPL בפוטותרמוליזה מגלחים את השיער והאור חודר לזקיק ע"י
    הפיגמנט והורס אותו, טיפול בIPL , כאשר יודעים איזה סוג שיער יגיב ובאלו אזורים יש הצלחה ובאלו לא הוא מאוד מוצלח. אזור הפנים לרוב לא מגיב לטיפולי IPL ולעיתים כאשר אורך הגל לא מתאים תתכן התעוררות של זקיקים רדומים .
    לכן מומלץ לעבור תהליך אפילציה, מכשיר האולטראסאונד SELECTUF PRO עושה עבודה זהה
    לאפילציה ללא חדירה של מחט וללא כאב, כאשר מועברים גלי קול באחיזה של שיערה בודדת והורסים את הזקיק.
    לא מגלחים ולא מועברת אנרגיית קול לזקיקים אחרים, לכן אין שום סכנה לצמיחה מוגברת ההפך
    ישנו דילול של כ 30 אחוז מהשיער הקיים שטופל (למחזור שיער אחד) כבר לאחר טיפול ראשון
    אלו 30 אחוז מהשיער הנמצא בשלב האנגן- הצמיחה.
    בכל שיטות הסרת השיער למרות שטיפלנו בכל השיער יושמדו רק זקיקים בשלב האנגן.

בברכת שבת שלום,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייי אורית :)

אני
    23/07/2009

אני גרה בתל אביב
    מחפשת קוסמטיקאית שלא תותיר אותי עים כתמים כי יש לי נטיייה ואם השיטה השנייה היא טובה יותר אשמך לקבל ממך טלפונים..
    אני מחפשת באזור תל אביב או רמת גן גם קרוב לי ..

תודה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי:)

אורית בן יהודה
    23/07/2009

כתבי לי למייל המצויין למעלה, אשמח לעזור לך.

בברכה, אורית בן יהודה , קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו