מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סימנים מהאפילציה... כיצד לטפל?אוה23/07/2009
שלום,
עברתי אפילציה טיפול ראשון לפני כחודשיים וקצת יותר... מאז הופיעו לי סימנים אדומים ועבים בעור שהיו ממש בולטים, קיבלתי משחת ביאפין, והסימנים ירדו אך הפכו לחומים, ומאז יש לי חורים בעור,כלומר מתחת לעור החורים האלה בצבע חום בהיר עדיין לא נעלמים.קיבלתי משחה בשם SUPERLIHTEER GELL ,הבנתי שהעור מתקלף ולאט לאט הסימנים יכולים להיעלם, אך אני חוששת מצלקת. כי העור מתקלף אכן,אך הסימנים לא יורדים ואני ממש מפחדת מזה. מה אפשר לעשות? והאם זו צלקת? ואם כן כיצד אפשר לטפל בה... אני לא רוצה צלקות בפנים ולא מוכנה לקבל זאת.. אנא עזרו לי כי אני דיי מיואשת מזה. אגב, לבינתיים הפסקתי לקבל טיפולים מאז הופעת הסימנים ואני דואגת לשים מיקאפ,קרם הגנה וקונסילר להגנה על הפעצים מהשמש..ומקווה שזה ייעלם.אנא עזרו לי בהקדם...
תודה רבה מראש,
אוה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימנים מאפלציה..כיצד לטפל.
אורית בן יהודה23/07/2009היי:)בורכה הבאה לפורום:)
כנראה שעבדו איתך בצורה לא נכונה או שעורך לא מתאים לאפילציה.
את החומר SUPERLIHTEER GELL אני לא מכירה וגם גוגל לא, ראשית חשוב שתתחילי טיפול בקלו קט- מיועד לטיפול בהצטלקויות וכמה שיותר מהר-להשיג בבית מרקחת.
שנית ,כתמים ברגע שמטפלים בהם מייד בחומרים המתאימים ומקפידים על הגנה מפני השמש בהדיקות, אמורים להתבהר, במידה ואת לא רואה שיפור החליפי חומר, אני ממליצה לך למצוא קוסמטיקאית העובדת עם החומרים של מיריים קייסר, שילוב של קרם חומצה לקטית וקולייט - מיועד להברה ,( מכיל את שני המנגנונים המדכאים את המלנין )מקומי על הכתמים, מתחת לחומצה הלקטית שמבהירה בעצמה, יחד עם הקפדה על מריחת קרם הגנה SPF 30 כל שעתיים במריחה נדיבה כאשר את בחוך אפילו ביציאה של חמש דקות! - עושים עבודה נהדרת!
חורים בפנים בעקבות אפילציה בתנאי שהם לא רציניים יכולים להשתפר מעצמם או בשילוב חומר קרטוליטי - כמו שקיבלת, רק בגיל מאוד צעיר-אני מדברת על גיל ההתבגרות.
כנראה שנגרמה לך כוייה - שני את הטיפול במיוחד הקפידי על מריחת קלו קט !
הקלו קט מיועד למריחה פעמיים ביום. התכשירים להבהרה רק בליילה, תצתרכי למצוא דרם למרוח את הקלו קט בוקר ואחר הצהריים ואת חומרי ההבהרה בלילה - חומרים אלו ישפרו את עורך
מעבר לטיפול בבעייה הקיימת.
בהצלחה,
אורית בן יהודה , קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)