העשרת ידע בתחום הקוסמטיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העשרת ידע בתחום הקוסמטיקה
    א
    28/07/2009

אורית שלום.
    אני קוסמטיקאית ועובדת בתחום אך אני מרגישה שאני צריכה יותר חיזוקים בהבנה של החומרים
    בכדי להגיע לתוצאות טובות מאוד בפיגמנטציה, אקנה,הזדקנות העור יש כל כך הרבה היום חברות בשוק יש לציין שאני שכירה ואני מאוד רוצה לפרוץ החוצה למכון משלי אך אני צריכה יותר חיזוקים ובאמת לעבוד עם חברה שתיתן לי את התוצאות הטובות ביותר איפה את הכי ממליצה להעשיר את הידע ?
    ועם איזה מוצרים יש את התוצאות הטובות ביותר ?
    אני ישמח אם תעשי לי סדר בראש אני כבר מבולבלת תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• העשרת ידע בתחום הקוסמטיקה

אורית בן יהודה
    29/07/2009

היי:)ברוכה בפעה לפורום.
    אשמח מאוד לעזור לך, אנו כקוסמטיקאיות עם כל החידושים והטכנולגה התקדמת יכולות כיום לעזור ולפתור הרבה בעיות עור כאובות.
    אך איני יכולה לתת לך המלצה על חברה אחת בלבד, חשוב שתדעי לכל חברה יש את המוצרים הפעילים והטובים שלה הנותנים פתרונות לבעיות כגון אקנה , כתמי עור מיצוק , פטורג'ובינשיין(עזרה
    ע"י מכשור) ועוד. אפשר ורצוי לעבוד עם כמה חברות ולבחור את המוצרים הטובים בכל חברה, כך תשיגי את התוצאות הטובות ביותר!
    לכן אשמח לענות לך כל פעם על בעייה ספיציפית וגם כאן יש כמה אופציות לכן, כתבי לי מה חשוב לך ביותר כרגע ואתן לך מספר אופציות טיפוליות טובות .
    אתן לך גם הסבר כיצד פועל כל חומר מבחינה קלינית.
    מצפה לתגובה ממך נתחיל מבעיה אחת ונמשיך הלאה.

יום טוב, אורית בן יהודה , קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו