טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי:)ברוכה הבאה לפורום. צר לי בשל תקלה הודעתך נמחקה ואיני יכולה לשחזר אותה. 1.צבע עור צהוב אופייני לעדות מסויימות, לא מדובר בפגמנטציה הדבר היחידי שניתו לעשות הוא להחיות את העור ולתת לו ברק, לא ממליצה לך להתחיל טיפולי הבהרה כל שהם בוודאי לא בגילך הצעיר, הם לא יתרמו לך כלום . 2. גם עניים שקועות וכהות הם עניין גנטי- זו פגמטציה שונה מפיגמנטציה המופיעה על הפנים. להבהרה במקרה שלך מומלץ להשתמש בקרם להבהרת עיגולים שחורים סביב העניים של חברת רוייאל קאר. 3.בגילך הצעיר אני בטוחה שלא מדובר בקמטים, אולי העור זקוק לקצת יותר לחות קלילה. בקשר לשקעים אני ממש לא יכולה לעזור לך , את מאוד צעירה וזה בוודאי לא הזמן לפרוצדורות פלסטיות, אני מציעה לך לאכול בריא ושתות הרבה והכי חשוב לנסות לקבל את עצמך כמו שאת.
חשוב בעור צהוב כמו שלך ללכת תמיד עם קרם המכיל הגנה גבוהה- עןר כזה נוטה לפיגמנטציה במשך השנים.
בברכה, אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד