סבון פנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סבון פנים
    רוני
    03/08/2009

שלום, קניתי ג'ל ניקוי מטהר של חברת "roc" המשלב חומצה סליצילית ומרכיבים פעילים מאזני סבום. הסבירו לי בחנות שאין בזה חומרים שפועלים על ההורמונים, או בכלל מרכיבים הורמונליים כי אני חוששת מזה [אני סובלת משיעור יתר ואקנה מוגלתית], איך אני אדע בוודאות במרכיבים שכתובים אם זה נכון?
    [לא הצחלתי למצוא תשובה באתר שלהם]

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סבון פנים

הוספת תגובה

• סבון פנים

אורית בן יהודה
    04/08/2009

היי:)ברוכה הבאה לפורום.
    על האריזה כתובים כל המרכיבים, יש לקרוא ולהבין, כמו כן כל מוצר כזה עבר אישורים של משרד הבריאות הבודק גם את נכונות המידע הרשום על האריזה .
    חומצה סליצילית, ומרכיבים נוספיים מאזני סבום לא מכילים הורמונים! ויעילים נגד עור שמן,
    ישנם חומצות למשל חומצה אזלאית שבמשפיעה על עור שמן בכך שהיא מתערבת בתהליכים עוריים בלבד! ועוזרת במיוחד למי שסובל מאקנה/עור שמן בשל עודף הורמון טטרוגני(טוסטסטרון)- הורמון גברי- מצוי גם אצל נשים(במקרה הטוב ברמה נכונה )
    בקיצור לא צריך למצוא פרטים באתר מספיק לקרוא את המרכיבים על האריזה.
    את כותבת שאת סובלת מאקנה מוגלתי ושיעור יתר הדבר מעיד על חוסר איזון הורמונלי,
    ניתן לבדוק בקלות אצל גניקולוג או אנרוקרינולוג.
    לא תמיד מחוייב ורצוי טיפול הורמונלי בעיקר אצל מי שמבמשפחתה יש היסטוריה של סרטן השד
    או קרישי דם. ניתן בהחלט לעזור באמצעים אחרים
    בהצלחה.
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו