שאלה לגבי מסכת פנים של לנקום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי מסכת פנים של לנקום
    חגית
    03/08/2009

יש לי עור פנים שמן עם פצעונים (אקנה), הציעו לי להשתמש במסכת פנים של לנקום+תרסיס יומי מסוים, גם כן של לנקום, והבטיחו לי טיפול יעיל בפצעים, אשמח מאד לקבל המלצות (לטוב ולרע) האם זה משתלם? (המחיר הכולל: 350 ש"ח) האם זה ברמה של טיפול פנים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה לגבי מסכת פנים של לנקום

אורית בן יהודה
    04/08/2009

היי:ברוכה הבאה לפורם.
    אני חייבת לציין שאני לא מכירה מוצרים הנמכרים בפרמים לעומק.
    אך מוצרי לנקום נחשבים לטובים , יש לקחת בחשבון שהם מוצרים הנמכרים ללא פיקוח ומעקב על המטופל.
    לכן ריכוזי החומר הפעיל בחומרים אל נמוכים מהנמכר אצל קוסמטיקאיות פרא רפואיות היכולות
    לשלב מספר חומרים כדי להגיע להטבה מהירה יותר. מוצרי לנקום יתאימו לך במידה והמצב לא חמור.
    לגבי המחירים: אי אפשר להשוות מחיר של חומרים או טיפול פנים. חומרים מיועדים לטיפול בייתי
    קרטוליטי המטיב עם העור, אך עלייך לזכור שכל התהליך הדלקתי מתחיל מהנקודות השחורות (קומודונים) חשוב לנקז אותם בטיפול פנים וגם לטפל בתכשירים פעילים.
    ראשית יש להרגיע את העור , לא לגעת בנגעים מוגלתיים ושהעור נרגע או באזורים לא מוגלתיים
    יש לנקז את הקומודונים.
    בברכה,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו