מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחט חשמליתליאת05/08/2009
שלום רב,
התחלתי טיפול במחט חשמלית באיזור החזה (היו לי קצת שערות באיזור הפטמות+פלומה ), לצערי פתאום התחילה צמיחה מוגברת באיזור החזה.
האם לדעתך יש קשר בין הטיפול במחט להגברת הצמיחה?
כמו-כן לאיזור לוקח המון זמן להתרפאונשארים מעין סימנים( נקודות)
יש לציין שלקוסמטיקאית המבצעת יש ניסיון, אימי מטופלת אצלה ומרוצה.
מה את ממליצה?
שאלות נוספת:מה נהוג ומומלץ לעשות אחרי הטיפול- הקוסמטיקאית המליצה על חיטוי האיזור+מריחה של קרם אין לי מושג מהו( קניתי אצלה) למשך 5 ימים מיום ביצוע הטיפול, לצערי הפצעים והסימנים ממש לא עוברים תוך 5 ימים, האם להמשיך לבצע את הטיפול? ושאלה אחרונה: יש לי מחט קבועה אצל הקוסמטיקאית, האם מומלץ בכל זאת לדרוש שתחטא אותה קודם? אולי חד פעמית?
תודה מראש וסליחה על כל השאלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחו אותי?
ליאת07/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופס סליחה,
ליאת07/08/2009משום מה ראיתי את השאלה בתחתית העמוד (העייפות..) ולאחריה כאילו שאלות שנענו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחט חשמלית
אורית בן יהודה08/08/2009היי:)וברוכה הבאה לפורום.
באזור הפתמות ביחוד כאשר השיער הוא פלומתי העבודה ע"י אפילציה קשה ולא תמיד מדוייקת
אזור זה מאופיין בזקיקים מפותלים וגם אפילטורית מיומנת יכולה לא להצליח תמיד להגיע לשורש השערה ע"י המחט, לכן יכול להיות שהשיער נתלש ללא עבודה מדוייקת והדבר גרם לך לצמיחת יתר.
אלה עם כן חל בך איזה שהוא שינוי הורמונלי למשל הפסקת נטילת גלולות או שינוי אחר.
גם סימנים אופיניים מאוד לאזורים פלומתיים - תעלת השיער שם צרה מאוד והדבר גורם לכויה קטנה סביב המקום המטופל, בטיפול נכון הסימנים חולפים, אני תמיד ממליצה להשתמש בקרם רפואי אותו נין לרכוש בבתי המרקחת או "ויטה מרפן" או "בפנטן + ", עושה עבודה טובה יותר בשיקום העור לאחר אפילציה יותר מכל קרם קוסמטי.
לגבי חיטוי המחט ניתן לתת לחיצה ארוכה על המחט כאשר היא לא בעור החום עושה עבודת חיטוי, וכן מותר לך לדרוש גם חיטוי ע"י אלכוהול, לא מזיק- אין צורך במחט חד פעמית.
לגבי המשך טיפול זו החלטה שלך - כיום יש אופציות נוספות לטיפול באזור פלומתי מלבד מחט חשמלית וIPL - כמו טיפול ע"י גלי אולטא סאונד (גלי קול) הטיפול לא כואב מדוייק וללא סימנים.
להחלמה מהירה של העור אני ממליצה לך לרכוש את אחד הקרמים שציינתי.
בהצלחה.
שבת שלום ,אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית- אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורית תודה רבה על התשובה המושקעת
ליאת11/08/2009לצערי אני די מבולבלת ולא יודעת אם להמשיך את הטיפול במחט, השיעור בחזה,מן הסתם,מפריע לי מאוד ולהמשיך במצב הזה אני לא יכולה.
* האם תוכלי לפרט קצת על ה-ipl?האם מתאים לאיזור החזה ולשיער דק ופלומתי? התייעצתי לפני הטיפול במחט גם לגבי לייזר ושם נאמר לי באופן חד משמעי כי לייזר לא יפתור את הבעייה כי השערות דקות מדי.
* האם קוסמטיקאית מורשת לבצע ipl או רק רופא? אני מניחה ששלא נהוג להמליץ בפורום על קוסמטיקאיות/רופאים שמבצעים טיפולים. בכל זאת, אני ירושלמית האם תוכלי להמליץ על מישהי מהאיזור (במייל,לדוגמא)
שוב,תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירי
אורית בן יהודה12/08/2009היי:)
IPL או לייזר לא יפתרו את בבעיה בשיער פלומתי !
רק אפילציה או טיפול ע"י גלי קול- אולטרא סאונד.
את כולה לכתוב לי לאימייל [email protected] אפנה אותך לטיפול באזור ירושליים.
בברכה, אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)


