מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 1.אפילציה באיזור הפנים 2. קרם הבהרהליטל05/08/2009
1. האם זה נכון שאסור לחטא את האיזור המטופל בפנים באלכוהול לפני הטיפול, מחשש שהאיזור יישרף/יקבל כוויה??
רוב הקוסמטיקאיות שאני מכירה, המבצעות טיפולי אפילציה, דווקא כן מחטאות את איזור הטיפול עם אלכוהול לפני תחילת הטיפול ורק אחת מהן טוענת שיש בכך סיכון ושגם ככה המקום מקבל חיטוי מעצם החדרת המחט עם השוק החשמלי.
אם כך, מה באמת נכון?
ובנושא אחר:
2. יש לי פנים שומניות (הפרשת שומן מוגברת בעיקר באיזור האף והסנטר). אני יודעת שניתן להשתמש כיום ב מייק "אויל פרי", אבל האם נכון להשתמש במסכת הבהרה טיפולית (אני מורחת שכבה דקה של המסכה מבלי לשטוף) במקום במייק אפ? (האם אין בכך נזק לעור הפנים?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 1.אפילציה באזור הפנים 2. קרם הבהרה.
אורית בן יהודה06/08/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
1. לא נכון, חשוב, רצוי והכרחי לחטא את המקום לפני הטיפול, אלכוהול לשימוש רפואי לא גורם
כוייה,.רק במקרים של אנשים המשתמשים החומרים מאוד מאוד פעילים והעור מגורה מאוד לא רצוי
לגרום לגירוי יתר ע"י אלכהול- מקרים נדירים..
לחיצה על החשמל אמנם מחטאה את המחט , אך חשוב לחטא גם את העור!!!
2.לגבי מסיכת ההבהרה, אין צורך למרוח מסיכה ליותר מ 20 דקות , אח"כ יש לשטוף אותה היטב.
מריחת המסיכה מבלי לשטוף עלולה לגרום לעורך להיות יותר שומני ובעייתי, עור שמן צריך בד"כ
עבודה עם חומרים קרטוליטים (מקלפים ממסים) הדבר גורך לאיזנו ולכך שהנקבביות המכילות חלב
-הנקודות השחורות לא יסתמו ויגרמו להתפרצות של פצעונים.
אשמח לעזור במידה ויש עוד שאלות,
בברכה,
אורית בן יהודה ,רוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)