הסרת שיער מהפין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער מהפין
    אבי
    05/08/2009

מה השיטה המומלצת על מנת להסיר שיער מיותר מאזור הפין? משיחות אינטימיות עם החבר'ה, וקצת קריאה באינטרנט, הבנתי שזה לא כל כך נדיר למצוא גברים עם שיערות בבבסיס (ואפילו במרכז) הפין, הבנתי שהעניין נפוץ במיוחד בקרב גברים נימולים.

לקחתי על עצמי לבדוק את הנושא הזה לעומק ואשמח לחוות דעת מקצועית לגבי השיטות להסרה באיזור רגיש זה...

האם שיטת האולטראסאונד יעילה/מותרת באיזור זה? (הבנתי שאשכים זה בעייתי, אך האם ניתן להסיר מהפין עצמו בשיטה זו?)

האם גילוח לא יגרום לזיפים שיגרמו אחר כך לגירוי ביחסי מין?

האם רצוי לעשות שם שעווה? איזו שעווה מומלצת? ראיתי בבית המרקחת רצועות שעווה, האם הן יכולות לעשות את העבודה, ואם כן, איך מומלץ?

אני ועוד לא מעט גברים (וחברותיהן:) נשמח לתשובה מפורטת :)

תודה רבה!

אבי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער מהפין

הוספת תגובה

• הסרת שיער מהפין

אורית בן יהודה
    06/08/2009

היי:)ברוך הבא לפורום:)
    ראה תשובתי מה3/8/09 "הסרת שיער מהאשכים" כמו כן ,יש לי עצה בשבילך חפש באינטרנט
    "קוסמטיקאית הסרת שיער לגברים", ישנו קוסמטיקאי המטפל בעיקר בגברים אני חושבת שרצוי
    לשוחח איתו מאחר וזה עיקר עיסוקו אני בטוחה שיהיו לו כל התשובות בשבילך ולעוד לא מעט גברים
    (וחברותיהם)- כפי שכתבת - בהצלחה.

בברכה,
    אורית בן יהודה , קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו