אקנה הורמונלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקנה הורמונלי
    מזל
    09/08/2009

שלום
    אני בת 33 סובלת מאקנה הורמונלי, עד לא מזמן לקחתי גלולות אך הפסקתי בגלל מקרי סקטן שד
    במשפחה שלא ידעתי עליו הפסקתי עם הגלולות, אני לא מוכנה להסתכן.
    יש לי כרגע פצעים נוראיים, רציתי לשאול לגבי טיפול לאקנה הורמונאלי והאם טיפול פוטותרפי- אור כחול, יכול לעזור לי? או כל טיפול אחר שאינו תרופתי? המצב ממש גרוע אנטיביטיקה לקחתי תקופה אך אי אפשר להשתמש בה לנצח,
    כמו כן אני לא מעוניינת לקחת רואקוטאן.יש לי הרבה פצעים פנמיים כואבים!
    בבקשה אשמח לעצה ותודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקנה הורמונלי

הוספת תגובה

• אקנה הורמונלי

אורית בן יהודה
    10/08/2009

היי:)ברוכה הבאה לפורום
    טיפול פוטותרפי בהחלט יכול לעזור ולתקופות ארוכות מאוד, בנוסף רצוי לעבור סדרת פילינגים מיוחדים העוזרים לאקנה הורמונאלי(בהתאם לעונת השנה) , כפתרון לא תרופתי הטיפול יעיל, ניתן להוסיף במקרה שלך קרם המכיל חומצה אזלאית או חומצה גילקולית או שניהם , תלוי במקרה.
    האור הכחול פוגע בפורפירינים - זהו חומר שמפריש חיידק האקנה הP.ACNS ללא הפורפירינים
    החיידק אינו יכול להתקיים, מכאן מגיע ההטבה בטיפולי פוטותרפיה, שילוב החומרים הקרטוליטים-מקלפים/ממיסים הוא חלק מהטיפול , חשוב לציין שכדי להגיע לרגיעה ארוכה יש לעבור
    סדרת טיפולים .
    יש גם סדרות לטיפול באקנה הורמונלי, לא תמיד יש צורך בטיפולי פוטותרפיה, תלוי בחומרת המצב.
    כמו כן מאחר וכבר טיפלת באנטיביוטיקה ואינך רוצה ובצדק להשתמש בה לנצח, אני ממליצה
    לך בנוסף לטיפולים עליהן כתבתי (תוכלי לקרוא פרטים רבים נוספים אם תעייני בפורום)
    לקנות בבית מרקחת משחת איכטימול- משחה זו מניחים בעזרת מקלון אזניים על פצע כואב
    ללא ראש מוגלתי ,המשחה מנקזת את הדלקת החוצה ורצוי לעשות זאת כדי שהדלקת לא תחדור
    לשכבות העור הפנימיות ותגרום להצטלקות.
    הפסקת הגלולות במקרה שלך היא כורך המציאות, אך ניתן להתגבר על הבעיה גם בדרכים אחרות.
    מקווה שעזרתי,
    בברכה,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעות פרסומיות אסורות

אורית בן יהודה
    22/08/2009

כל קוסמטיקאית המעוניינת להוסיף דעה משלה ולתרום לפורום זה מניסיונה, מוזמנת בברכה.
    אך הודעות שמגמתם פרסום עצמי ימחקו מייד- כפי שנמחקה הודעה זו.

אורית ומימי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו