מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מכשיר אולטראסאונד ?1810/08/2009
היי,
שמעתי לאחרונה על מכשיר אולטראסאונד שעובד כמו המחט החשמלית ומניב תוצאות דומות, לפי מה שהבנתי הוא מומלץ בגלל שהוא לא גורם לפציעה בעור. האם תוכלי לפרט עליו בבקשה? כמו כן שמעתי שהטיפול יקר יותר אך לעומת זאת גם מהיר יותר? האם יש לך פרטים על כך? אודה לך מאוד גם אם תוכלי להמליץ לי על כאלו שעורכים את הטיפול שכן על מי ששאלתי לא מתעסק איתו.
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשיר אולטראסאונד
אורית בן יהודה11/08/2009היי:)
למכשיר קוראים SELECTIF PRO , הפגיעה בשורש השערה נעשית ע"י גלי אולטרסאנד הפוגעים
סלקטיבית בשערה ובשורש ללא פגיעה בעור, זוהי טכנולוגיה חדישה פותחה ע"י חברה ישראלית.
המכשיר משווק רק מתחילת 2009 אך נעשו בדיקות קליניות ומחקרים יותר משנתיים לפני שיווק המכשיר.העבודה איתו היא ע"י מצבט מיוחד המוחבר למתמר (בתוך ידית המכשיר)המתמר הופך אותות חשמל לגלי אולטא סאונד קולט את החזרי גלי הקול והופך אותם בחזרה לאותות חשמל.
הטיפול מתאים לכל סוגי השיער והעור ללא קשר לצבע בניגוד להסרת שיער בIPL ולייזר בהם הצלחת הטיפול ויעילות תלויות ישירות לצבע העור וצבע השיער , כלומר יש צורך בפיגמנט ושערה כהה כדי שהאנרגית האור תפגע בזקיק השיערה- עבודה על שטחים גדולים.
טיפול ע"י גלי קול פותח בעיקר בשל הצורך בטכנולוגיה לא שתיתן מענה לכל סוגי השיער שלא מגיבים
לטיפולי IPL כמו שיער לבן, פלומתי , אזורים הורמונלים , שיער שנותר לאחר טיפולי לייזר וIPL
ונעשה דקיק וחסר פיגמנט, אך ניתן לעבוד עם המכשיר על כל סוג שיער גם כהה.
בפועל יש לקצר את השיער המיועד להסרה ל4-5 מילמטר, העבודה נעשית ע"י תפיסת השיער ע"י המצבט ונתינת פולס , העבודה באמת מהירה מאוד פי 3 או4 מעבודה במחט חשמלית למי שמיומן. אין פגיעה בעור ואין כאב. חשוב לדעת שגם בטיפול זה יש להתמיד כמו באפילציה כדי לתפוס יותר שיער בזמן צמיחה- זהוא השלב שבו ניתן בכל שיטה כולל IPL להשמיד את השיערה הספיציפית
לכן יש חשיבות רבה להתמדה!
לגבי הפניה למי שעובד עם המכשיר , נא לכתוב לי לאימייל המצויין למעלה ואנסה לעזור.
בברכה,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אורית לגבי המכשיר.....
רינת12/08/2009הי אורית מה שלומך????
כידוע לך אני משתמשת בפילציה כבר המון שנים על לקוחותיי האם את ממליצה לי לבדוק את המכשיר הזה כאופצייה מכיון שרוב לקוחותי כהה עור??
תודה וישיה לך יום טוב
רינת מקנדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי רינתי
אורית בן יהודה12/08/2009היי:)מה שלומך?
מזמן לא התכתבנו , לגבי המכשיר הוא אידיאלי לכהי עור מאחר והוא לא תלוי בפיגמנט.
בעבר התכתבנו באימייל לגבי IPL - מכשירי IPL "קוראים" את צבע השיער אך גם את צבע העור והם ממש לא מתאימים לאפרו אמריקאים 1. סכנת כוייה 2. האנרגיה מתפזרת על גבי העור השחור
ולא מתמקדת בשיער.
מכשיר האולטראסאונד עובד סלקטיבית על כל שיערה בלי קשר לצבע העור או השיער ואינו פוגע בעור (חשוב במיוחד בכהי עור להיזהר שהמצבט לא יגע בעור ), לכן לסוג לקוחותייך הוא אידאלי.
אשמח שתכתבי לי שוב לאימייל, כתבת מהאמייל של בעלך ואני לא מוצאת אותך....
יום נפלא
אורית בן יהודה - אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)