אקנה וכנראה פולקוליטיז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקנה וכנראה פולקוליטיז
    חסוי
    11/08/2009

יש לי שאלה שאני ישמח למענה ממכם המומחים
    לבעלי יש אקנה מאז גיל 16 כיום הוא בן 30. ועדיין סובל מהבעיה ,מה הוא לא ניסה מטיפולים קוסמטים - לא עזרו. הדבר היחיד שעוזר לו זה אנטיביוטיקה וגם את זה הוא היה חייב להפסיק עקב חשש לכך שלא יהרוס לו את הכבד בסופו של דבר.
    ישנה אפשרות גדולה מאוד אך לא בטוח שהאקנה נוצר עקב השערות הקשות של זיפי הזקן...פוליקוליטז.
    כאשר הוא מתגלח למחרת כבר יש לו פצעים.והם אפילו ניהיים אדומים עם מוגלה בהמשך.לגמרי פוסטולות ופפולות באזור הזקן.
    כשהוא מפסיק לתקופה ויש לו זקן אז פחות רואים את הפצעים כי יש זקן.
    זה לא נגרם מסכיני גילוח או מכונת גילוח..כי ניסינו כבר את הכול.
    נכון לעכשיו התחלנו בסדרה של IPL לאקנה ואנחנו בטיפול 3 עדיין ללא תוצאות- ייתכן בהמשך אולי תוצאה.
    שאלתי היא האם זה בכלל יכול לעזור ? או עלינו ללכת לקחת ראוקוטן כפי שהמליץ הרופא לפני כשנה? (ידוע שלרופאים יש נטיה לתת ראוקוטן אך ההעדפה היא ללא)
    אשמח ביותר לתשובה מהירה..
    יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקנה וכנראה פולקוליטיז

הוספת תגובה

• דלקת זקיק השערה

מימי שגב
    12/08/2009

ברוכה הבאה לפורום,על מנת להתחיל לטפל בבעיה הייתי רוצה לתת את הדעת על נושא חשוב שיכול לעזור לנו לטפל בבעיה בצורה מעמיקה,תוצאה של אקנה או דלקות עור יכולות להיקשר עם תזונה לקויה,מתח סטרס או מצבים נפשיים שונים,אם אחד מהמקרים שציינתי או כולם נבדקו,אז אפשר למנות מס' אפשרויות לטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

חסוי
    12/08/2009

קודם כל תודה על התשובה
    אבל הכל נבדק בעיות הורמונליות גם כן..
    ויצא תקין לחלוטין אין שום בעיה מהבחינה הזאת.
    אשמח למתן ייעוץ , תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול פוטודינמי / פוטותרפי לאקנה

מימי שגב
    13/08/2009

סליחה על העיקוב בתשובה,לגבי טיפולי הסרת שיער מהפנים ע"י ipl או לייזר,אני לא ממליצה,ישנה סבירות גדולה שתהיה חוסר אחידות בצמיחת השיער,או קרחות בצורה לא אחידה,אצל גברים באזורי הפנים לא מבצעים טיפולי לייזר או ipl מלבד עצמות לחיים או קו צוואר.
    לגבי שיטות נוספות לטיפול הייתי ממליצה על טיפולי פוטודינמי במכשיר CLEAR100XL בתוספת חומר הרגיש לאור מאחר והחומר נספג יותר מהרגיל בבלוטותהחלב ניתן להשתמש בו לפגיעה בחיידקי האקנה ולהפחתה בפעילות של בלוטות החלב,הטיפול מתבצע אחת לחודש בערך והתוצאות נראות עםמטיפול לטיפול,
    חשוב לציין שטיפול פוטודינמי נערך בד"כ בבית חולים מאחר ולעיתים ישנה תגובה חזקה מאוד הדורשת השגחה רפואית, ליותר פרטים ניתן להכנס לפורם רפואה פוטודימית בהנהלת ד"ר סמדר שיירבר.
    טיפול פוטותרפי לעומת זאת נעשה עם אותו מכשיר ללא חומר רגיש לאור, תדירות הטיפול היא פעמיים בשבוע 10 טיפולים בשילוב קרם חומצה גליקולית ולא כרוך בתופעות לוואי והתוצאות זהות.
    תודה מימי שגב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו