עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    ליהי
    17/08/2009

היי
    אני לא בטוחה אם זה הפורום הנכון, אבל אני אקח את הסיכון :)
    הבעיה שלי היא שהיו לי שיערות קטנות על צידי הפנים (הן כהות ואני בהירה), וכשמרטתי אותן בשעווה יצאו לי פצעונים קטנטנים ומעצבנים. הם עוברים לאחר ימים ספורים, אבל לא חולף זמן רב והשיערות כבר מספיקות לצמוח... מה שאומר שאני רוב הזמן מקושטת או בפצעונים קטנים או בשיערות. חשוב לי לציין שיש לי עור פנים די שומני, שאותו אני דואגת לנקות כמה פעמים ביום בחלב פנים או מגבונים. לפני השעווה אני מפדרת בטלק, ואחריה אני מורחת או אלוורה או משחת עיניים...מה עושים כדי להפחית את הפצעים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• עור שמן ודלקת זקיק השערה

אורית בן יהודה
    18/08/2009

היי:)
    את סובלת מדלקת זקיק השערה (פוליקוליטוס.
    לעור שמן רצוי במקום חלב פניםלהשתמש בסבון המכיל חומצות אלפא וביתא הידרוקסי ושמן עץ התה- יש כזה לחברת ביופור- עושה עבודה קרטוליטית מחטא ויטיב עם עורך..
    רצוי לשלב חומר קרטוליטי נוסף כגון קרם חומצה אזלאית או קרם חומצה גליקולית
    חומרים אלו גם הם נהדרים לעור שמן ויעזרו גם בבעיית הפוליקליוס הנגרמת עקב זיהום וסתימת הזקיק- שילוב החומרים שהזכרתי יכולים לעזור לך בשתי הבעיות.
    במקרה ואת רוצה לטפל רק בדלקת זקיק השערה יש להשתמש בפוליסן הידוע -מיועד בדיוק
    לבעיה זו.- להשיג אצל קוסמטיקאית לאחר איבחון העור.
    רצוי בנוסף לחטא את העור לאחר מריטת השיער במי פנים המיועדים לעור שמן.
    בכדי להיפתר לגמרי מבעיית שיעור הייתר בפנים יש לעבור טיפול ע"י אפילציה או טיפול ע"י SELCTIF PRO-אולטראסאונד.
    בברכה,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית- אורמדיקס
    ,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ליהי
    23/08/2009

ענקית על התשובה, עזרת לי מאוד (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו