SHR + פצעונים לאחר גילוח.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• SHR + פצעונים לאחר גילוח.
    נעמה
    21/08/2009

היי..
    אני מסירה שיער בדר"כ עם גילוח כיוון ואני רגישה לשעוות ולמכונה.. הבעיה היא שגם הגילוח לא כ"כ יעיל לי, כיוון והשיער צומח לי מתחת לעור ויוצאים פצעונים שעוברים רק לאחר המון זמן.
    אתמול הסרתי שיער שוב בגילוח באיזור הידיים כיוון והלכתי לטיפול ראשון של SHR [אמרו לי שזה יעזור לפתור את הבעיה של צמיחת השיער מתחת לעור]
    עכשיו רציתי לשאול 2 שאלות
    1 - אחרי הטיפול הראשון בSHR השיער יצמח לי דק יותר?, האם הוא צומח לאט יותר? (כי בנתיים אני מרגישה שהוא צומח בדיוק כמו אחרי גילוח)
    2 - האם פוליסן יעיל ושווה את הצריכה? ולאחר כמה זמן רואים תוצאות ונפטרים מהפצעונים עקב השיער שצומח מתחת לעור?

אני אשמח לקבל תשובות! ותודה רבה לך על המענה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    SHR + פצעונים לאחר גילוח.

הוספת תגובה

• תשובה לבר

מימי שגב
    22/08/2009

היי ברוכה הבאה לפורום,הסרת שיער באחת מהשיטות כמו לייזר או ipl הינה תהליך שמתקבל על כל אחד בצורה שונה,לשיערה יש מחזוריות צמיחה ותהליך השינוי במצבה של השערה כמו צמיחה איטית או דקה תלוי בהחלט באיזה שלב היתה השערה בעת הטיפול?וזאת ניתן לראות רק לאחר מס טיפולים,לגבי שאלתך השניה,התשובה היא שזה אינדיוידואלי מאדם לאדם כמו כל דבר אחר.
    תודה מימי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• SHR איזה? -פיצעונים לאחר גילוח.

אורית בן יהודה
    22/08/2009

היי:)
    כמו שמימי כתבה , דילול השיער הוא אינבדידואלי.
    צמיחת השיער לאחר גילוח וטיפול הסרת שיער בIPL היא רגילה , לאחר כשבועיים השיער ינשור מעצמו, במידה והטיפול היה יעיל.
    נקודה חשובה: SHR היא טכנולוגיה לא מכשיר.
    מציעה לך לעיין בפורום הסרת שיער בפורטל זה, יש את מכשיר הARIA SHR שהוא IPL
    ומכשיר סופרנו SHR שהוא לייזר. הקישי SHR בחיפוש מימין , יש כ220 תוצאות- קראי.
    פוליסן מונע מהשערה לצמוח לתוך העור וע"י כך נמנעת דלקת זקיק השערה (פוליקוליטוס),
    אלו למעשה הפצעים הנגרמים לך לאחר הגילוח.
    טיפול הסרת שיער יעיל , פותר בדרך כלל לחלוטין את בעיית הפוליקוליטוס את השיפור רואים מטיפול לטיפול.

בברכה,
    אורית בן יהודה , קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

דורון
    06/10/2009

נהדר שזה מה שאת רואה, כי זה מה שאמור להיות, בערך 3 שבועות לאחר הטיפול תחל נשירה של חלק מהשיער, תחל צמיחה איטית יותר, והשיער יהפוך דק יותר מטיפול לטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו