סימנים ופצעים לאחר אפילציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימנים ופצעים לאחר אפילציה
    טובי
    24/08/2009

כל פעם שאני עושה אפילציה ,כנראה שהעור שלי רגיש ויש לי סימנים אדומים ושטפי דם קטנים למשך כ3 שבועות ,איזה משחה את מציעה שאשים כדי שזה יעבור לי מהר יותר ולא ישארו לי סימנים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה על סימנים ופצעים לאחר אפילציה

מימי שגב
    24/08/2009

היי טובי,חשוב לשים לב שהאפילטורית שלך משתמשת במחט סטרילית שהיא רק שלך,כדאי במקרה שלך להשתמש במכשיר גלווני ולהוסיף פרופוליס שתורם לחיטוי והרגעת העור ובבית אפשר להשתמש באלוורה,תנסי כך ואם זה לא יעזור יש עוד אפשרויות.

תודה מימי שגב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלווני אינו מכשיר

מאיר
    24/08/2009

גלווני זה פונקציה של סגירת מעגל חשמלי,
    לשם אפקטיביות מירבית לשיערות בעייתיות משתמשים בשתי שיטות בו זמנית
    בחימום זקיק השיערה באמצעות המחט והגלווני זה בעצם סגירת מעגל חשמלי שממיר את החום למלחים ונתרן שמפרקים את שורש השיערה,
    רגישות וסימנים שלא נגרמו כתוצאה משימוש לא נכון של האפילטורית נגרמים מכמה סיבות:
    חשיפה לשמש באופן לא מבוקר, ז"א ללא מקדם הגנה לפחות 30 SPF
    יכול לנבוע גם מהמחט עצמה, לכן מחט מזהב מתאימה לבעלי עור רגיש במיוחד
    תנסי לעבור למחט מזהב, השתדלי שלא להיחשף לשמש ואם כן אז רק עם מקדם הגנה לפחות 30 SPF מרחי ימים הטיפול ביאפין במידה והאיזור ממש מגורה ואם לא אז אפשר להסתפק בויטה מרפן,
    בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלווני ?

טובי
    24/08/2009

לא הבנתי ,בזמן שעושים לי אפילציה ,צריך לעבוד עם מכשיר גלווני ?איך השיטה הזו עובדת בדיוק ?
    האם גלווני זה לא מכשיר לטיפולי פנים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלווני

אורית בן יהודה
    25/08/2009

היי:)

גלוווני הוא מכשיר לטיפולי פנים המיועד להחדיר חומרים, הוא טוב לאחר אפילציה רק כאשר משתמשים להחדרת חומרים המחדשים את ריפוי העור .מאיר ענה לך תשובה יפה
    וגם אני מייעצת לך להשתמש מייד לאחר האפילציה בקרם "ויטה מורפן" או "ביאפין" ולמרוח מסנן הגנה בקבעות ולהמתין.
    בהצלחה,
    אשמח לענות אם יעלו עוד שאלות.
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית - אורקמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת לתשובה גלווני

מימי שגב
    25/08/2009

כוונתי הייתה להחדרת חומרים ע"י מכשיר הגלווני,קבלי תיקון,תודה לאורית ומאיר על שימת הלב.
    תודה מימי שגב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו