שלום רב- עור בעייתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב- עור בעייתי
    שירה
    24/08/2009

שלום מימי ואורית, אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי.
    יש לי עור שמן וסבלתי בעבר (עדיין לעיתים, במיוחד לפני המחזור) מאקנה. מופיעים לי מדי פעם עוד פצעונים אבל אני משתמשת בתכשירים שקניתי אצל הקוסמטיקאית שלי שהוכנו ע"י רוקח פרטי והם עובדים טוב מאוד.
    אני ביומיום ת-מ-י-ד עם מייק אפ (בחורף נוזלי, בקיץ בד"כ באבקה) כבר בסביבות 4 שנים- אני בת 20.

בחצי שנה האחרונה בערך שמתי לב שהופיעו אצלי נימים אדומים בצידי האף באיזור הנחיריים ורציתי לדעת האם יש קשר לדברים?? הם אף פעם לא היו שם ולאט לאט צצים ומתרבים.
    האם יש משהו שאני יכולה לעשות בנידון?

ועוד שאלה- את יכולה לתת לי טיפ או להמליץ על תכשיר מסויים שיעזור לי להיפטר מהצלקות האדומות של האקנה? אני כל כך רוצה כבר להפסיק ללכת עם מייק אפ, ולהיות טבעית ונורמלית.

חוסר הביטחון והמבוכה והבושה שגורמים האקנה והמייק אפ מונעים ממני להישיר מבט ולהסתכל לאנשים בעיניים..
    תודה רבה,
    בברכה, שירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב- עור בעייתי

הוספת תגובה

• תגובה

מאיר
    24/08/2009

היי
    לכולם יש נימי דם אך נימי דם בולטים נגרמים לפעמים כתוצאה מפגיעה, זיהום והשכיחות היא כתוצאה מחום( מים חמים, כוויות שמש וכוויות בכלל, )
    להיפטר מצלקות זה עניין של זמן,
    הן מיטשטשות במשך הזמן אך מניסיון אישי
    פילינגים, וחומצה גליקוליק מאוד יכולים לסייע בתהליך חידוש וחילוף החומרים בעור וכתוצאה מכך מואץ התהליך של טישטוש הצלקות זה גם פיתרון לאקנה,
    אנטי אייג'ינג , מחדש את שכבות העור החיצוניות , מטשטש צלקות עד כדי העלמותן,
    רק סבלנות ,
    האובססיה לא תורמת להיפך רק מלחיצה ומחמירה את האקנה,
    טיפ שלי תטפלי אך אל תתעסקי יותר מדי ותראי שזה זניח וגם זה יעלם במשך הזמן
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשירה,עור בעייתי

מימי שגב
    25/08/2009

היי שירה וברוכה הבאה לפורום,קיימת היום טכנולוגיה חדשה בתחום טיפולי הפנים שיכולה לתת מענה גם להופעת נימי הדם בצידי האף וגם לצלקות האקנה,היא נקראת elo"s ובעצם הטיפול נקרא
    skin rejuvenation ע"י חימום ההמוגלובין,דם נקרש ומוביל את החום לדפנות כלי הדם והם ניזוקים וקורסים,המלנין מתפרק לחלקיקים קטנים והתאים שמכילים מלנין נפגעים,כל הפסולת מתפנה ע"י המערכת החיסונית ובעצם מתבצע גם חידוש פני העור ושיפור החטטים,הטיפול הינו סידרה של מספר טיפולים ובמקרה שלך יכול להואיל,אשמח אם תשלחי לי תמונת תקריב של הצלקות בכדי להתרשם.
    אוסיף ואומר בהמשך למאיר עם הרבה סבלנות ואופטימיות וחשיבה חיובית אפשר לפתור בעיות בקלות יתר.
    תודה מימי שגב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נימי דם - סימני אקנה

אורית בן יהודה
    26/08/2009

הי:)ברוכה הבאה לפורום.
    פורמולות המוכנות ע"י רוקח יכולות להכיל רטין A - רטין A גורם להופעת נימי דם בולטים, לכן רצוי במקום רטין A להעזר בחומרים על בסיס חומצות אלפא וביתא הידרוקסי , עושים עבודה נהדרת ללא התרחבות של כלי הדם.
    הטכנולוגיה שמימי ציינה : skin rejuvenation - elo"s של חברת סינרון , נעשית בסדרות רואים תוצאות כבר מהטיפול השלישי רבעי, ניתן לעבור את הטיפול אצל קוסמטיקאיות ברחבי הארץ.
    אופציה אחרת שכתבתי עליה הרבה בפורום היא עבודה עם חומצות (כפי שכתב מאיר) נכונה וטובה
    לגבי אקנה , פוסט אקנה וחידוש העור, אך לנימי הדם הבולטים(קומפרוז) הקיימים טכנולוגיית skin rejuvenation - elo"s היא הפתרון המומלץ, לא ניתן לפתור את בעיית הקומפרוז ע"י תכשירים
    קוסמטיים, ניתן רק לעקב ולמנוע את הופעתם ע"י שמירה על עור הפנים , המנעות מעישון הימנעות מסאנות ומקלחות חמות מידי , כמו כן חשוב להקפיד על שימוש במסננן קרינה.
    צירף קובץ עם תמונה יעזור לנו מאוד לכוון אותך לטיפול הנכון.
    בברכה ,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו