מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צבע העוראנדריי25/08/2009
שלום, אני בן 15 ויש לי מספר בעיות עור : יש לי אקנה קלה (אין לי כאלה פצעונים גדולים כאלה שבדרך כלל אנשים מפוצצים אותו) ובנוסף יש לי סבוריאה קלה, והבעיה שלי היא צבע הפנים שלי, בגלל שהוא אדום בצדי האף זה יוצר מראה מאוד לא נעים, תהיתי אם יש איזשהם דרכים בהם אני יכול להפוך את הצבע של העור פנים שלי ליחיד, ואם יש כמובן, איזה?
אגב, האם שמן שיזוף יכול לעזור לי לקבל גוון אחיד בכל הפנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאנדריי
מימי שגב26/08/2009היי אנדריי וברוך הבא לפורום,האם ביקרת אצל קוסמטיקאית מקצועית?האם ביקרת אצל רופאת עור?חזור עם יותר אינפורמציה ואולי תמונה כדי שנוכל לעזור לך או לכוון,
תודה מימי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, בהחלט
אנדריי26/08/2009הייתי אצל רופאת עור, היא אומרת שיש לי אקנה מאוד קלה ושאני בר מזל חח.. וגם היא איבחנה אצלי סבוריאה קלה בצדדי האף וקצת בסנטר, ולאחרונה זה ממש מתחיל להפריע לי, לא שמשהו החמיר אבל פשוט הייתי רוצה שהמראה של העור שלי יהיה אותו דבר, לכן אני תוהה האם ניתן בדרך כולשהי להשיג גוון גוף זהה בכל הפנים.
תודה,אנדריי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לקבל תשובה בבקשה?
אנדריי28/08/2009הייתי אצל רופאת עור, היא אמרה לי שיש לי אקנה קלה וסבוריאה קלה, אפשר איכשהו להשיג גוון צבע זהה בכל הפנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאנדריי
מימי שגב28/08/2009אנדריי הטיפול באקנה צריך להתבצע על ידי קוסמטיקאית בעלת נסיון,ע"יטיפול בנגעים וקבלת תכשירים מתאימים לסבוריאה יחול שיפור במראה העור ,אין פיתרון אינסטנט לבעיות עור.צבע העור הלא אחיד נובע מהבעיה ממנה הינך סובל,אם אתה רוצה המלצה לקוסמטיקאית מקצועית באזור מגורייך פנה לכתובת המייל שלי,
ביי מימי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי, אבל האם אפשר להשתזף?
אנדריי29/08/2009אבל האם אפשר לשנות את הגוון הפנים שלי מהר בעזרת שיזוף כולשהו? התזה? שיזוף רגיל?
מכיוון שיש בית ספר עוד 3 ימים ואהמ אני לא כ"כ מרוצה מהצבע של העור שלי (עור בפנים)..
זה מאוד חשוב לי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה,תשובה אנדריי
מימי שגב30/08/2009חשיפה לשמש אפשרית עם מסנן קרני שמש ורק בשעות מומלצות,עד 10 בבוקר או מ- 16 אח"הצ.
ביי מימי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי, תודה, והאם שיזוף בהתזה גם
אנדריי30/08/2009תודה שענית על כל השאלות, ויש לי אחת לסיום, האם אפשר גם להשיג שיזוף בשיטת "שיזוף בהתזה", אצל קוסמטיקאית מוסמכת?
אם כן, אני אשמח אם תתני לי המלצה טובה לקוסמטיקאית בירושלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאנדרי
מימי שגב30/08/2009כתוב לי למייל,אשלח לך כתובת בירושליים,ביי מימי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלחתי, אבל האם את בטוחה
אנדריי30/08/2009שבמצבי, אקנה קלה (בלי חצ'קונים כאלה עם דברים לבנים) וסבוריאה קלה אני יכול להשתזף בעזרת שיזוף בהתזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלחתי לך 2 אימיילים ואת לא עונה..
אנדריי02/09/2009... אפשר לדעת למה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)