אורית-- help

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורית-- help
    ליאת
    28/08/2009

אורית היי,
    שאלתי את עצתך לפני זמן מה בנוגע לטיפול במחט חשמלית באיזור החזה (סביב הפטמות, באיזור שבין השדיים וכו').בזמנו שאלתי על צמיחה מוגברת בזמן הטיפול וסימנים שלא עוברים. עזרת לי מאוד, צריכה את עזרתך שוב..
    חלק מהשערות הן בודדות כהות ולא פלומתיות, ואילו באיזור בין השדיים האיזור ממש פלומתי ודק,אבל מאוד מפריע לי.
    האם היה טעם בכלל להתעסק עם האיזורים הפלומתיים? אני מאוד לא רגועה( מרגישה שמאז שהתחלתי יש צמיחה מוגברת ואולי בכלל לא הייתי צריכה להתחיל עם האיזורים הפלומתיים),ראיתי ברשת דעה שאומרת שאין מה להתעסק עם שיער פלומתי ודק באיזור החזה (גם באפילציה) כי עלול ולעיתים קרובות מוביל ל"גירוי" הזקיק והגברת הצמיחה. אורית האם יד מיומנות ועבודה אפילציה טובה באיזור יכולה לפתור את זה או שבאמת עשיתי טעות (ועוד יותר מבאס שהאפילטורית לא הזהירה אותי).
    שבת שלום ושוב תודה
    נ.ב-אורית האם את מכירה אפילטורית שאת סומכת עליה וממליצה באיזור ירושלים? מעונינת לשמוע חו"ד נוספת(חוץ ממי שאני אצלה עכשו) ממישהי שתראה בעין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורית-- help

הוספת תגובה

• אורית שאלה נוספת

ליאת
    28/08/2009

המלצת על מריחה של ויטה מרפן או בפנטן+, לאחר טיפול כמה פעמים למרוח ביום ולמשך כמה זמן?
    בהוראות כתוב לא להשתמש למשך זמן רב מבלי להיוועץ עם רופא. בתחלתי למרוח פעם ביום למשך 5 ימים מהטיפול (במקום הקרם שהאפליטורית הביאה לי ). כמו-כן אני מורחת קודם מעט מי פנים עם אלכוהול על האיזור.
    האם בסדר?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• help

אורית בן יהודה
    28/08/2009

היי:)
    הסרת שיער ע"י אפילציה, לא מעוררת זקיקים חדשים בתנאי שהתהליך נעשה ביד מקצועית חדירת המחט היא מדוייקת ויש פגיעה בזקיק השערה.
    לגבי השימוש בויטה מורפן או בפנטן + , מריחה של מספר ימים לאחר תהליך האפילציה מותרת,
    במיוחד כשמדובר בשטחים לא נרחבים,ניתן גם לחטא מעט עם מי פנים כפי שאת עושה.
    כנראה שאת צריכה להחליף אפילוטורית שתעשה עבודה מדוייקת יותר , כך לא תגרם צמיחת יתר הנגרמת כנראה בשל תלישת שיער ללא פגיעה בזקיק.
    בנוסף חשוב לוודא שאין בעיות הורמונליות, הפרעה הורמונלית עלולה לגרום ליצירה של זקיקים
    חדשים - ניתן לבדוק ע"י בדיקת דם פשוטה.
    את יכולה לעבור לטיפול ע"י במכשיר SELECTIF PRO, מכשיר המשמיד את השערה ע" י אנרגיית אולטראסאונד העבודה נעשית שערה שערה - לא מדובר בIPL אלא בטכנולוגיה חדישה
    היכולה להחליף את האפילציה, יתרנו בכך שהאנרגיה מועברת ע"י תפיסת השערה ע"י מצבט המכשיר,
    ואין אפשרות לפספס את זקיק השערה , האנרגיה חודרת דרך השערה וגם בזקיק מפוטל והבעייתי האנרגיה מגיעה לשורש בדיוק מירבי.
    בקשר להמלצה את מוזמנת לכתוב לי לאימייל [email protected]
    אורית בן יהודה,
    קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכשיר חדש להסרת שיער

א.א.
    31/08/2009

שלום, אורית!
    מכיוון שהתחילו פה כבר לשאול על המכשיר החדש להסרת שיער, תוכלי בבקשה, לתאר איך הוא עובד, כלומר האם בשיטת העבודה שלו הוא דומה לתהליך אפילציה ז"א חודרים מחט לתוך זקיק השערה ומוציאים אותה עם פנצטה, האם הוא יעיל לשטחים גדולים כמו ידיים (כי כמו שאת מבינה האפילציה גם כן יעילה אבל זה גם עולה יקר כי עובדים לפי זמן)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכשיר חדש

אורית בן יהודה
    31/08/2009

היי:)
    המכשיר נקרא SELECTIF PRO- תשובה נרחבת אודות המכשיר כאן בפורום מתאריך ה-11.08 .
    אין חדירה של מחט, התמחור הוא לפי זמן - העבודה מהירה מאוד, מיועד ברך כלל לשטחים קטנים ולאזורים הורמונליים.
    בשטחים נרחבים משתמשים בSELECTIF PRO רק לאזורים פלומתיים ולשיער בהיר , לבן שלא מגיב לIPL וללייזר.

בברכה,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורית שלחתי לך מייל

ליאת
    31/08/2009

בנוגע להמלצה
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השבתי לך, בדקי ובהצלחה

אורית בן יהודה
    31/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו