הבהרת כתמי עור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבהרת כתמי עור
    אמיר
    31/08/2009

תודה רבה אורית על הפירוט והנימוק שלך אז מה את אומרת ומה את ממליצה עליי להמשיך להשתמש במשחת קליגמן שמכילה גם הידרוקינון 5% שכמו שציינת עלול לגרות את העור ואת אזור הכתם במיוחד שהכתם שיש לי בין חום לאדום או להחליף את זה בחומרים שציינת שעושים את עבודת ההידוקינון אך בלי גירוי יתר- כמובן אני צריך מרשם רפואי בשבל זה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבהרת כתמי עור

הוספת תגובה

• הבהרת כתמי עור

אורית בן יהודה
    01/09/2009

היי:)
    אני לא יכלה להמליץ לך שום דבר מבלי לאבחן את עורך, אני מניחה שהרופא רשם לך אתההרכב
    לפי ראות עיניו.
    בתשובתי הקודמת פירטתי לך את מרכיבי המשחה , האופציה השניה לא מצריכה מרשם רופא , כל קוסמטיקאית רפואית טובה ומנוסה תוכל להתאים לך טיפול.
    עצתי לך : להתחיל בהדרגה בשימוש בקליגמן שרשם לך הרופא, כדי לא לגרום לגירוי יתר
    חשוב להתחיל בהדרגתיות יש למרוח בימים הראשונים את המשחה לחצי שעה ולשטוף, לאחר מספר ימים לשעה ולשטוף, ואז כל יום למרוח ליותר זמן: שעתיים , יום אחרי שלוש שעות עד שעורך יתרגל , כך תוכל למרוח להשאיר כל הלילה מבלי שיווצר גירוי.
    חשוב מאוד להקפיד על הגנה משמש לעיתים קרובות כל שעתיים בנדיבות כאשר אתה בחוץ.
    בכל אופן טיפול בפיגמנטציה הוא בדרך כלל לכל החיים , לכן כאשר תגיע לתוצאה רצוייה כמקווה
    עדיין תזדקק לחומרים מדכאי מלנין כפעמיים שלוש בשבוע ולקרם ההגנה, אחרת הכתם יצוף ויעלה על פני העור, אז תוכל לשמור על התוצאות בהרכבים שהמלצתי.
    אתה מוזמן לשאול כל שאלה שעולה , אני רק מבקשת לשרשר נכון, ז"א כניסה לתשובתי ולחיצה על הוסף תגובה.
    בהצלחה,
    אורית הן יהודה קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו