מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעים לבנים קטנים על הפניםדגנית02/09/2009
לביתי בת ה-10 הופיעו פצעונים קטענים ולבנים על עצמות הלחיים היינו אצל רופא העור והוא כינה זאת "מלינה" או משהו כזה אמר שלא ניתן לעשות כלום אם זה מאוד מפריע אפשר לגשת באופן פרטי ולהוציא זאת עם מחט.
לפני כשנה התופעה הופיע ונעלמה ושוב חזרה עכשיו. אם אינני טועה זה היה בקיץ שעבר ובחורף זה נעלם. כמו כן ביתי השתמשה בסבון פילינג באותה עת כך שאינני יודעת האם זה חלף כתוצאה מחילוף העונות או כתוצאה מטיפול בניקוי הפנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים לבנים בפנים
ניבה09/09/2013שלום לכל המעוניין
שמי ניבה ואני בת 44 ויש לי בעיית פצעים לבנים בפנים שהשם שלהם זה מיליומית הלכתי לקוסמטיקאית ניסיתי כל תכשיר או סבון מה אפשר לעשות זה ממש לא יפה אני עובדת עצות? אולי תוכלו לסייע לי בפתרון....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים לבנים על הפנים
אורית בן יהודה02/09/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
מדובר במיליומים, זוהי תופעה של הצטברות שומנים סגורים, מופיעה בעיקר על עור יבש .ניתן בהחלט לגשת לקוסמטיקאית טובה ומיומנת היודעת לשחרר את המיליומים מהעור בעזרת מחט עדינה, או לחילופין שימוש בחומר מקלף כל שהוא , כנראה שסבון הפילנג פתר לה את הבעיה ולא חילופי העונות לעור גילה הצעיר אני חושבת שכדי לנסות שוב את אותו הסבון ורק במידה ואין הטבה לגשת לקוסמטיקאית.
בהצלחה,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה:)
דגנית03/09/2009שמחתי להצטרף, נכנסתי עבור ביתי ומצאתי מידע חשוב בשבילי, השכלתי... תודה רבה ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)