פצעים לבנים קטנים על הפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעים לבנים קטנים על הפנים
    דגנית
    02/09/2009

לביתי בת ה-10 הופיעו פצעונים קטענים ולבנים על עצמות הלחיים היינו אצל רופא העור והוא כינה זאת "מלינה" או משהו כזה אמר שלא ניתן לעשות כלום אם זה מאוד מפריע אפשר לגשת באופן פרטי ולהוציא זאת עם מחט.
    לפני כשנה התופעה הופיע ונעלמה ושוב חזרה עכשיו. אם אינני טועה זה היה בקיץ שעבר ובחורף זה נעלם. כמו כן ביתי השתמשה בסבון פילינג באותה עת כך שאינני יודעת האם זה חלף כתוצאה מחילוף העונות או כתוצאה מטיפול בניקוי הפנים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פצעים לבנים בפנים

ניבה
    09/09/2013

שלום לכל המעוניין
    שמי ניבה ואני בת 44 ויש לי בעיית פצעים לבנים בפנים שהשם שלהם זה מיליומית הלכתי לקוסמטיקאית ניסיתי כל תכשיר או סבון מה אפשר לעשות זה ממש לא יפה אני עובדת עצות? אולי תוכלו לסייע לי בפתרון....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצעים לבנים על הפנים

אורית בן יהודה
    02/09/2009

היי:)ברוכה הבאה לפורום.
    מדובר במיליומים, זוהי תופעה של הצטברות שומנים סגורים, מופיעה בעיקר על עור יבש .ניתן בהחלט לגשת לקוסמטיקאית טובה ומיומנת היודעת לשחרר את המיליומים מהעור בעזרת מחט עדינה, או לחילופין שימוש בחומר מקלף כל שהוא , כנראה שסבון הפילנג פתר לה את הבעיה ולא חילופי העונות לעור גילה הצעיר אני חושבת שכדי לנסות שוב את אותו הסבון ורק במידה ואין הטבה לגשת לקוסמטיקאית.
    בהצלחה,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה:)

דגנית
    03/09/2009

שמחתי להצטרף, נכנסתי עבור ביתי ומצאתי מידע חשוב בשבילי, השכלתי... תודה רבה ושבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו