שאלה לגבי הסרת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי הסרת שיער
    ניב
    03/09/2009

אני עוד מעט בן 22. החזה שלי לא שעיר במיוחד אבל עדיין יש לי ריכוז של שיער באמצע החזה. בנוסף יש לי ריכוז כזה גם בבטן התחתונה. הריכוזים האלה לא חריגים בשום צורה, הם נורמליים לגמרי מבחינת כמות השיער ואני פשוט מבחין בהם בבירור כשאני מסתכל במראה. בשאר החזה/בטן השיערות די קצרות ואני כמעט לא מבחין בהן כאשר אני מסתכל במראה (למעט אמצע החזה והבטן התחתונה כאמור).
    בגב/כתפיים אין לי שיער בכלל וברגליים יש הרבה אבל אני לא מעוניין לשנות שם כלום.

את ריכוזי השיער באמצע החזה ובבטן התחתונה אני לא מעוניין להסיר אלא רק לדלל. לדלל בצורה כזו שהעין תבחין בשינוי ניכר אחרי הדילול.
    עם פינצטה זה כואב ודורש זמן אבל האם אפשר למרוח משהו שיקל על הוצאת השיערות בעזרת הפינצטה עם מינימום כאבים?

אופציה נוספת שאני חושב עליה היא דילול באמצעות קיצור אורך השיערות בעזרת מספריים. האם כדאי?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי הסרת שיער

הוספת תגובה

• שאלה לגבי הסרת שיער

אורית בן יהודה
    04/09/2009

היי:)ברוך הבא לפורום.
    תעשה שניים שלושה טיפולים בIPL או בלייזר, כך תקבל את הדילול ולא תזדקק לפינצטה שדוקא יכולה להגביר לך את הצמיחה במשך הזמן.

שבת שלום,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקית רפואית - אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי הטיפולים שהצעת

ניב
    04/09/2009

לטווח ארוך אני אלך בכיוון של הטיפולים האלה, אבל אני רוצה דילול בטווח המיידי (שבוע-שבועיים הקרובים) וכרגע אני קצת לחוץ מבחינת הזמן בכדי לעבור את הטיפולים שהצעת.

אני רוצה משהו לטווח המיידי כמו שאמרתי, ספונטני שאפשר לעשות במהירות יחסית בבית ולכן שאלתי בהודעה הקודמת על קיצור אורך השיערות באמצעות מספריים. אפילו לקצר את השיערות באותם ריכוזי שיער (שכאמור שוב אינם חריגים ויש אותם ללא מעט אנשים בגיל הזה אך עדיין אני מעוניין לדלל) בחצי אורך למשל.
    האם כדאי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי הטיפולים

אורית בן יהודה
    07/09/2009

היי:)
    אני מומחית בדילול שיער בדרך זו אך אני ממליצה לך לגשת לספר העובד עם מכשיר היכול לדלל את השיער כך שיראה טבעי.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל כבר עשיתי חלק בעצמי...

ניב
    07/09/2009

ואני מקצר פשוט את אורך השיערות בצורה כזו שאם ריכוז השיער כולו (למשל ריכוז השיער באמצע החזה) היה מעט "שחור" לעין אז עכשיו יש לו מראה אפור ו"עדין" יותר.. בלי לשנות לו את הצורה הכללית.. אני פשוט לא יודע מה נחשב למראה "טבעי" אז אני עכשיו קצת בלחץ אבל מצד שני לדעתי אין נוסחה למראה שהוא יותר/פחות "נכון".
    באמת שאת הצורה הכללית השארתי אותו דבר אלא רק אני כל פעם לוקח כמה שערות וגוזר מהם בעיקר את השליש העליון של השיערה, וככה הרבה פעמים להרבה שיערות עד שהרוב הגדול/כל השיערות בעצם מתקצרות. אף שיערה לא נתלשת ממקומה כך שהצורה הכללית כמו שאמרתי נשמרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצורה הכללית נשמרת- הכוונה היא

ניב
    07/09/2009

שאם השיערות יוצרות צורה דמוית "משולש הפוך" באמצע החזה, אז אם שלשום אותו משולש היה שחור (עקב השיערות הארוכות יחסית) אז עכשיו אחרי קיצור השיערות הוא הרבה יותר אפור ועדין במראה. מדולל. אבל מבחינת הצורה זה אותו משולש כשהיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוסיף רק שהצורה הכללית

ניב
    07/09/2009

נראית אפילו מעט מסודרת יותר מאיך שנראתה לפני הדילול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו