אינפרא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אינפרא
    לילך
    03/09/2009

עשיתי טיפול אינפרא לפני כמה ימים בפעם הראשונה. לצערי גילחתי את האיזורים בבוקר לפני.
    ז"א שאם הטיפול היה ביום שני, אז גילחתי בבוקר של יום ראשון.
    היו לי זיפים קטנים שלא היה כל כך ניתן לגלח..

האם עשיתי טעות שעברתי את הטיפול בכל זאת ? הוא לא אפקטיבי כי היה טיפה שיער ?
    האם הכי הכי טוב זה גילוח ממש שעה לפני הטיפול כדי שיהיה כמה שיותר חלק ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אינפרא

הוספת תגובה

• אינפרא

אורית בן יהודה
    04/09/2009

היי:)
    זה ממש בסדר לעשות טיפול הסרת שיער יום לאחר הגילוח , אל דאגה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עם הצמיחה ?

לילך
    04/09/2009

זה לא אינדוידואלי ? לי היו זיפים כבר ביום של הטיפול....
    עדיין בסדר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עם הצמיחה

אורית בן יהודה
    04/09/2009

לאחר טיפולי הסרת שיער באינפרא IPL ולייזר הצמיחה ממשיכה כשבועיים בערך ואז השיער נושר מעצמו, את יכולה להמשיך ולגלח בשלב זה את השיער ללא חשש הדבר לא יפגום בטיפול.
    שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי שבוע ?

לילך
    09/09/2009

היי אורית,

אחרי שבוע בערך אני מצליחה למשוך את השיערה עם היד והיא יוצאת בקלות !
    הגיוני שכבר אחרי שבוע ?
    למה היא לא נושרת לבד ואני צריכה למשוך אותה ? ככה אני אצטרך לעשות בכל הגוף ? למשוך את השיער ידנית ?

אגב, מה שנושר אחרי הטיפולי אינפרא, זאת שיערה שהושמדה לצמיתות או שתמשיך לגדול ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי שבוע

אורית בן יהודה
    10/09/2009

כן זה הגיוני , השיער ינשור לבד גם ללא משיכת השיער המנותק מהשורש , כפי שכתבתי הזמן הדרוש הוא כשבועיים.
    לגבי מה יגדל שוב, אסביר לך בקצרה.
    בכל מחזור שיער יש שלושה שלבים רק שערה שהיתה בשלב הצמיחה - אנגן לא תשוב לצמוח או תצמח עדינה יותר, שאר השיער שנשר יצמח כרגיל.
    בנוסף יש מספר מחזורי צמיחה והדבר אינדביאלי, לכן יש צורך בסדרה של טיפולים עם מרווח נכון כדי לתפוס כמה שיותר שיערות בשלב האנגן ולהקיף את כל מחזורי הצמיחה.
    בברכה,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך אדע..?

לילך
    10/09/2009

איך אני אדע שאני מטופלת נכון אם ככה?
    במכון אמרו לי פעם בחודש.. ואני משלמת על סדרת טיפולים.
    יכול להיות שבכל טיפול לא נתפוס את השיער בשלב הנכון וככה לא נפטר מהשיער ? :-O

פעם בחודש זה טוב ? זה משתנה בהתאם לאיזור בו מטפלים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך אדע

אורית בן יהודה
    10/09/2009

באזור ההפנים מקובל לטפל פעם בשלושה שבועות חודש , אם כי לא מומלץ טיפול באיפרא , לייזר
    או IPL בפנים מלבד אזור הפאות המגיב טוב לטיפול , בשאר אזורי הפנים מומלץ אפילציה או SELECTIF PRO - אולטראסאונד.
    כיום במכשור החדיש רצוי להגיע לטיפול בשאר אזורי הגוף אחת לחודש וחצי בתחילה, וככל שהטיפולים מתקדמים יש להרחיק את מרווח הטיפול לפעם בחודשיים עד שלושה תלוי בהתקדמות ודילול השיער.
    כך הסיכוי להקיף יותר מחזורי צמיחה גדל.
    בברכת שנה טובה,
    אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו