הבהרת כתמי עור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבהרת כתמי עור
    אמיר
    12/09/2009

שלום אורית אני משתמש כרגע במשחת קליגמן להבהרת הכתם שיש לי בפנים לאחר שהפסקתי להשתמש באזומד שאלתי האם אני יכול להשתמש בשתי המשחות ביחד או שאין צורך בזה במיוחד שמשחת קליגמן שאני משתמש בה מכילה אותו חומר שיש באזומד שזה ההדרוקינון אך במינון 5%
    רציתי גם להוסיף שאני כבר חודש משתמש במשחת קליגמן ולא רואה שום שיפור למרות שאני שומר על ההראות והמנעות מחשיפה לשמש ככל הניתן ומריחת קרם הגנה משמש או שעדיין חודש זה מוקדם מדי כדי לראות תוצאות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבהרת כתמי עור

הוספת תגובה

• הבהרת כתמי עור

אורית בן יהודה
    13/09/2009

היי:)
    אין צורך השימוש באיזומד וקליגמן ביחד.
    הבהרת כתמי עורהיא אחד האתגרים הגדולים העומדים בפני קוסמטיקאיות ורופאים יש צורך בהתמדה ולעיתים ביצוע קילופים קלים במקביל -בעונת החורף.
    מאחר ולא ראיתי אותך , המשך להשתמש והזהר משמש במידה ולא יהיה שיפור תוך פרק זמן סביר, לפי זכרוני המלצתי לך גם על טיפול אחר בעבר, ניתן לשקול החלפת טיפול.
    (נא לשרשר נכון)
    שנה טובה
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך

אמיר
    14/09/2009

תקופה סבירה זה חודש פחות ? בכל זאת אם לא חל שיפור אני אפנה אלייך כדי לקבל את הטיפול החלופי תודה אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו