כתם עור כהה באיזור המפשעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתם עור כהה באיזור המפשעה
    ערן
    18/09/2009

לאורית/מימי שלום,

לפני מס' חודשים הופיע מעין גירוי של עור המפשעה (ב-2 הצדדים), שלווה בתחושת גרד ואדמומיות.
    לאורך תקופה מסויימת ניסיתי לטפל בבעיה ע"י הקפדה על הגיינה וחיטוי מתמיד של האיזור, פיזור טלק וכו'. לאחר שלא חל שיפור משמעותי, ניגשתי לרופא עור, שאמר כי מדובר בפטרייה ורשם לי משחת Tevaderm, שהוחלפה בהמשך במשחת Dermacombin.

סימני האדמומיות והגרד נעלמו לחלוטין, אך באותו איזור במפשעה נותר גוון עור כהה ו'עמום'.

כבר כמה שבועות אני מנסה להשתמש במשפחות רפואיות שונות לטיפול בפטריות, אך גוון העור הכהה עדיין קיים. כלומר, נראה שאחרי טיפול בכ"כ הרבה משחות, הפטרייה עצמה טופלה בהצלחה, אך כאמור, בעיית גוון העור הכהה באותו איזור טרם נפתרה.

אשמח מאד אם תוכלי להמליץ לי על תכשיר או משחה כלשהי, שמסוגלת "להכחיד" את אותם איזורי עור כהים במפשעה או לגרום להבהרתם.

תודה רבה ושנה טובה,
    ערן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתם עור כהה באיזור המפשעה

הוספת תגובה

• כתם עור באיזור המפשעה

אורית בן יהודה
    22/09/2009

היי:)
    מאחר ומדובר בפטריה שנראה שחלפה חשוב מאוד שתיגש שוב לרופא העור לבדיקה ובקש ממנו שירשום לך חומר עדין להבהרת הככתמים באזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו