מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום אוריתנטע20/09/2009
התחלתי טיפולי אפילציה באיזור הבטן והגב לפני כמה חודשים.
יש שיפור בגב, אבל כל עוד אני עושה טיפולים כל שבוע לשעה וחצי לפחות, איך אני יודעת שהשיער לא יצמח?
האפילוטית שלי עובדת על תדר מאד נמוך כי היא אמרה שיש סיכון לכוויות בתדר גבוה יותר.
החום כ"כ נמוך שאין לי סימנים כמעט לאחר הטיפול, והשיער לסירוגין כל פעם, אבל דק יותר.
מה את אומרת? זה איזור שמצריך תדר כה נמוך? כמה זמן עליי לחכות לסיום הטיפולים באיזור מסויים?
אי אפשר לנסות להגביר קצת את החום? אני מרגישה שהשערה עם הפינצטה לא נשלפת מעצמה, רק עם משיכה, זה אומר שהיא לא פוגעת בשערה?. אין לי זמן וכסף לבזבז על איטיות ועבודה לשווא.
איך זה עובד אצלך?
חשבתי שרק בפנים עובדים עם תדר ממש נמוך.
אשמח לתשובתך.
שנה טובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לילך
אורית בן יהודה20/09/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
ראשית מאוד יכול להיות שעורך רגיש ולכן האפילטורית בוחרת לעבוד בעוצמות נמוכות.
עצם זה שהשיער גדל מחדש דק ועדין יותר מראה שיש פגיעה בנימי הדם המספקים חמצן לשיערה
והעבודה נעשית כהלכה.
בעיקרו באפילציה השיערה אמורה להשלף, מאוד יכול להיות שיש פלומה באזור ואז את מרגישה תלישה, כפי שכתבת השיערה צוחת דקה יותר ..
אני לא יכולה להמליץ לך על הגברת החום , זה לשיקול הדעת של האפילטורית שלך.
לגבי משך הטיפול: הדבר תלוי בגורמים רבים, הגורם המרכזי הוא תקינות המערכת ההורמונלית שלך,
בנות רבות סובלות מעודף הורמונים טטרוגנים (טוסטסטרון) דבר המצריך יותר טיפולים ולא קשור לאיכות העבודה של האפילטורית.
גנטיקה, מספר מחזורי צמיחת השיער -דבר אינדבידואלי ועוד..
אסביר שוב בקצרה לגבי מחזורי השיער - בכל מחזור שיער יש 3 שלבים , רק שיערה הנמצאת
בשלב האנגן -שלב הצמיחה לא תצמח שוב או תצמח דקה ועדינה יותר עד להכחדה של אותה שערה.
שאר השארות שלא נמצאות השלב הצמיחה יצמחו כרגיל (בכל שיטה להסרת שיער).
מעבר לכך , כפי שכתבתי ישנם מספר מחזורי שיער, לכן יש להתמיד באפילציה לאורך זמן.
לגבי איך זה עובד אצלי? כל מקרה לגופו - התאמה של העוצמות לסוג העור והשיער.
כתבת שיש שיפור, לכן עצתי לך מנסיו להעזר בסבלנות.
שנית באם שיעור היתר הוא לא גנטי, רצוי לגשת לרופא לבירור הורמונלי.
בברכת שנה טובה,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורית
נטע20/09/2009היי
רציתי לשאול אותך מה הכוונה שאולי יש לי פלומה ולכן אני מרגישה את התלישה של השערה עם הפינצטה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי:)
אורית בן יהודה21/09/2009אני לא מכירה את סוג השיער שלך ,ולפעמים בזמן שליפת השערה המטופלת, נתפסת בפינצטה שיערה שלא טופלה לכן מרגישים תלישה זה קורה בשיער פלומתי וצפוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי שיער פלומתי
נטע21/09/2009ואני מרגישה 50% לפחות מטיפול את שליפת השיערה.
מה את אומרת? אני צריכה להעיר לה על זה שוב?
היא אומרת שהשערה יוצאת בקלות, לדעתי לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
אורית בן יהודה21/09/2009אם כך שערה שעברה אפלציה אמורה להשלף, התייעצי עם האפילטורית שלך..
בברכה,
אורית בן יהודה אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי
נטע21/09/2009או שהחום שהיא עובדת איתו לא מספיק גבוה, או היא לא עושה עבודה נכונה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)