מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי פילינג כימילבנת21/09/2009
שלום ושנה טובה,
אני בת 57 ויש לי הרבה כתמים על עור הפנים. אני שוקלת לעשות פילינג כימי אך גם מפחדת כיון שעור הפנים הוא מקום מאד רגיש אז אין מקום לטעויות. קראתי שיש פילינג עמוק ובינוני וקל. מי מתאים לי מה אני צריכה?רופא עור?מי בכלל מבצע את הטיפול? אחרי כיפור יש לי פגישת ייעוץ . אבל אם יכול להגרם נזק בלתי הפיך אני לא בטוחה שאני אקח את הסיכון, למרות שעור הפנים שלי במצב ממש רע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לגבי פילינג כימי
מימי שגב21/09/2009שנה טובה גם לך וברוכה הבאה לפורום,קיימים הרבה מאוד טיפולים שיתנו מענה לבעיית העור שלך,תנסי לשלוח תמונת תקריב של אזור שיש בו כתמים כדי שאוכל לנסות לכוון אותך לטיפול מסויים,לאו דוקא פילינג כימי שממנו יש לך חששות,
להתראות מימי שגב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפילינג כימי
אורית בן יהודה21/09/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
המילה פיליניג כימי אכן יוצרת המון חששות , פילינג כימי ניתן לבצע בכמה דרגות
ולמי שחוששת רצוי שתבצע פילינג כימי בינוני בו הסיכון קטן ביותר וההחלמה קלה יותר,
בפילינג עמוק העור נשאר אדום ומגורה כחודשיים שלוש והמראה לא תמיד טבעי, כיום המגמה בכל העולם היא ללכת על מראה כמה שיותר טבעי כך שתראי טוב ולא ממש יבינו מה עשית- חשוב מאוד לבחור ברופא מומחה בתחום זה , לגשת למספר רופאים ולהתרשם ממקצעיותם ולא לחשוש לשאול שאלות, רופא טוב יהיה מספיק כשוב ורגיש.
בנוסף לפיליג כימי בינוני אשר נותן תוצאות פחות דרמתיות אך בהחלט יפות ניתן לשלב חומרי מילוי
אשר מוסיפים נפח לפנים ככל שאנו מתבגרים אנו מאבדים שומן מהפנים והדבר תורם רבות למראה העייף.בנוסף ניתן לטפל במכשור מתקדם הנותן מיצוק וחיות לעור והחשוב מכל לאחר כל הפרוצדורה
הזו שהיא קלה יחסית וללא סיכון כמעט בידיים מקצועיות, חשוב לשמור על העור בחומרים מתאימים..
לכן באם מראה פנייך משפיע לרע על מצב רוחך ורבות מגיבות כך בשל אבדן הנעורים , ממליצה לך בחום ללכת על טיפול פחות אגרסיבי שלא יגרום לך חרדות.
הרפואה האסטתית כ"כ מפותחת כיום למזלנו ונשים רבות עוברות טיפולים ובטחונם העצמי
שב.
במקום להיות עצובה בררי ולכי על מה שהכי מתאים לאופייך.
אשמח לענות באם יעלו שאלות נוספות.
ברכת שנה טובה וגמר חתימה טובה.
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)