שאלה לגבי פילינג כימי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי פילינג כימי
    לבנת
    21/09/2009

שלום ושנה טובה,

אני בת 57 ויש לי הרבה כתמים על עור הפנים. אני שוקלת לעשות פילינג כימי אך גם מפחדת כיון שעור הפנים הוא מקום מאד רגיש אז אין מקום לטעויות. קראתי שיש פילינג עמוק ובינוני וקל. מי מתאים לי מה אני צריכה?רופא עור?מי בכלל מבצע את הטיפול? אחרי כיפור יש לי פגישת ייעוץ . אבל אם יכול להגרם נזק בלתי הפיך אני לא בטוחה שאני אקח את הסיכון, למרות שעור הפנים שלי במצב ממש רע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי פילינג כימי

הוספת תגובה

• תשובה לגבי פילינג כימי

מימי שגב
    21/09/2009

שנה טובה גם לך וברוכה הבאה לפורום,קיימים הרבה מאוד טיפולים שיתנו מענה לבעיית העור שלך,תנסי לשלוח תמונת תקריב של אזור שיש בו כתמים כדי שאוכל לנסות לכוון אותך לטיפול מסויים,לאו דוקא פילינג כימי שממנו יש לך חששות,

להתראות מימי שגב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פילינג כימי

אורית בן יהודה
    21/09/2009

היי:)ברוכה הבאה לפורום.
    המילה פיליניג כימי אכן יוצרת המון חששות , פילינג כימי ניתן לבצע בכמה דרגות
    ולמי שחוששת רצוי שתבצע פילינג כימי בינוני בו הסיכון קטן ביותר וההחלמה קלה יותר,
    בפילינג עמוק העור נשאר אדום ומגורה כחודשיים שלוש והמראה לא תמיד טבעי, כיום המגמה בכל העולם היא ללכת על מראה כמה שיותר טבעי כך שתראי טוב ולא ממש יבינו מה עשית- חשוב מאוד לבחור ברופא מומחה בתחום זה , לגשת למספר רופאים ולהתרשם ממקצעיותם ולא לחשוש לשאול שאלות, רופא טוב יהיה מספיק כשוב ורגיש.
    בנוסף לפיליג כימי בינוני אשר נותן תוצאות פחות דרמתיות אך בהחלט יפות ניתן לשלב חומרי מילוי
    אשר מוסיפים נפח לפנים ככל שאנו מתבגרים אנו מאבדים שומן מהפנים והדבר תורם רבות למראה העייף.בנוסף ניתן לטפל במכשור מתקדם הנותן מיצוק וחיות לעור והחשוב מכל לאחר כל הפרוצדורה
    הזו שהיא קלה יחסית וללא סיכון כמעט בידיים מקצועיות, חשוב לשמור על העור בחומרים מתאימים..
    לכן באם מראה פנייך משפיע לרע על מצב רוחך ורבות מגיבות כך בשל אבדן הנעורים , ממליצה לך בחום ללכת על טיפול פחות אגרסיבי שלא יגרום לך חרדות.
    הרפואה האסטתית כ"כ מפותחת כיום למזלנו ונשים רבות עוברות טיפולים ובטחונם העצמי
    שב.
    במקום להיות עצובה בררי ולכי על מה שהכי מתאים לאופייך.
    אשמח לענות באם יעלו שאלות נוספות.
    ברכת שנה טובה וגמר חתימה טובה.
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו