מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרחיףלילך22/09/2009
שלום,
נתקלתי במקרה במוצר הבא
כתוב שניתן למרוח על כל הפנים כדי להסתיר פצעים וכו'.. אבל ממה שאני מתרשמת מהמוצר, זה משהו שמייבש.. לא מסוכן לשים משהו מייבש על כל הפנים ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגב...
לילך22/09/2009איך עובד הדמי מייקאפ שמתאים לכל גווני העור ?
הרי בשביל להתאים מייק אפ לוקח שנים - אז היום יש קרם הגנה מהשמש שמתאים לכולם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב...
אורית בן יהודה22/09/2009ישנם תכשירים הנקראים דמי מייקאף המכילים צבע המשתלב בכל צבע עור, להולילנד משאלתך הקודמת
יש מוצר מצויין ואהוב על נשים רבות הוא נקרא SUNBREIIA עומד בתקן האוסטרלי המחמיר
מכיל SPF 36 והוא דמי מיק אפ המתאחיםלכל סוגי העור(לא לאקנהפעיל) - מומלץ
בברכה
אורית בן יהודה, קוסמטיקאיתרפואית -אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעולה. תודה אורית - שאלה אחרונה
לילך22/09/2009תודה ! אני אקנה קרם לחות דמי מייק אפ.
אבל יש לי בעיית אקנה לפעמים.. הקרם הזה עלול להזיק ??
למה ציינת שלא לאקנה פעיל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרחיף
אורית בן יהודה22/09/2009היי:)
מדובר בתרחיף של חברת הולילינד ליבוש פצעים , יש לשים אותו רק עלמקומות נגועים.
בברכה,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אם..
לילך22/09/2009מצב העור שלי לא כל כך גרוע, עדיף ללכת על קרם הגנה מהשמש עם דמי מייק אפ במקום התרחיף הזה ?
את ממליצה על קרם מסויים..? יש הבדל ומותגים גם בזה או שכולם בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אם..
אורית בן יהודה23/09/2009היי:)
יש להשתמש בשני התכשירים, תרחיף על הפצעונים בשעות הלילה, בשעות היום קרם הגנה משמש וכמה פעמים ביום.
לעור שמן אני ממליצה על קרם הגנה של חוה זינגנבויים לעור שמן ובעייתי.
חשוב שתגשי לקוסמטיקאית לאבחון מקצועי התאמת תכשירים והדרכה.
בברכת שנה טובה וגמר חתימה טובה.
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)